UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Daniela Drăguț

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi Daniela Drăguț.

„Totul este produs natural. Blaturi, foi, aluatul prăjiturilor – exact ca la mama acasă. Căutăm rețete pe internet și le încercăm în laboratorul nostru “, explică rețeta succesului dna. Daniela Drăguț, proprietara Cofetaria Eloriana.

S-au mutat în noua locație acum 5 ani și imediat s-a făcut vad – clienții au început să vină și să cumpere prăjituri și torturi, făcute cu ingrediente naturale.

Alături de fiica ei, Eloriana, și o angajată, Daniela își primește cu căldură clienții cu care stă de vorbă . „Amenajarea locației a fost ideea fetei mele și sunt mulți clienți care ne spun că atmosfera e plăcută la noi.” adaugă Daniela.

„Cozonacii sunt la mare căutare, chiar dacă eu nu pun aditivi să rămână umflați. Oamenii vor să fie cât mai natural”, precizează ea.

Susținerea antreprenorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email