UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Cosmin și Lucian

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de  Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi despre Cosmin și Lucian, patronii Aprozarului Ivancea.

7 zile din 7, Cosmin și Lucian, patronii de la Aprozar Ivancea, lucrează cot la cot cu restul angajaților. Sunt parteneri de peste 12 ani și au reușit într-o nișă în care hypermarketurile sunt la putere, cu aprozarul de la piața Ivancea, deschis acum 2 ani.

“Mereu avem marfă proaspătă, cumpărăm legume direct de la producători din Giurgiu și în timp am reușit să cream o rețea de livrare la restaurante de pe Valea Argeșului și din oraș sau la unele fabrici care pregătesc meniul zilei” îmi spune Lucian. “Am avut afaceri în București, însă am decis să ne întoarcem acasă și să facem un business local”.

Comercializează și miere de la producători locali, cașcaval de la Brădet sau verdețuri (salată, ridichii, ceapă și usturoi) de la Brătești.

Susținerea antreprenorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email