UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Angela Arva

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi Angela Arva.

„Nu am avut niciun fel de experiență, dar imediat după aprobarea proiectului pe fonduri europene, am urmat un master la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București”, îmi spune Angela Arva – proprietara fermei de produse ecologice „Legume vesele” din comuna Leordeni. Și, uite așa, din buyer la un mare lanț de retail, Angie a început să cultive roșii, castraveți, salată, ardei, dovleci plăcintari și alte legume BIO în serele Legume Vesele.

Pentru cele două solarii și 17 sere, cu o suprafață de peste 1 ha cultivabil lucrează doi angajați permanenți și câțiva zilieri în funcție de anotimp.

„Un proiect ca acesta te învață de toate… și electric și sistemul de irigații sau să fii tractorist… dar să lucrezi cu oamenii e cel mai important” este mesajul final de la Angie.

Susținerea antreprenorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email