UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Andrei Nicuț

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi despre Andrei Nicuț.

Andrei Nicuț este salvator montan, asistent medical generalist și un mare împătimit de natură, munte și aventură. Fiind administratorul companiei Safe Education Adventures & Fun, organizează cursuri de prim ajutor, de supraviețuire, tabere de vară în Făgăraș și de ski în Părâng.

“Nu e nicio zi să îmi doresc să nu mă duc la serviciu!!! Pentru mine nu e muncă, e plăcere!!!” îmi spune Andrei.

“Am organizat team buildinguri pentru corporații din București și apoi am fost contactat de oamenii care au participat ca vor să vina in taberele organizate de mine și împreună cu copii. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care vor să petreacă timp în natură, iar noi aici în Argeș suntem fericiți că avem cei mai frumoși munți din țară.”

Susținerea producătorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes in continuare !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email