UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Adrian Șchiopu

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi Adrian Șchiopu.

“Eu am 5000 de fete… stau de vorbă cu ele în fiecare zi” spunea Adrian când îmi arată sera ecologică în care cultivă căpșuni, la Valea Danului.

Sera EcoSolara Montana nu folosește chimicale, ci doar îngrășământ organic. Sera dotată cu panouri solare, este pe jumătate îngropată, acest lucru ajutând la creșterea temperaturii cu 2-3°C.

“Eu culeg în sezon, la 2-3 zile și vând doar căpșuni proaspete în piață la Curtea de Argeș și în târgul săptămânal din Domnești.”

Adrian are în plan, pentru viitor, extinderea serei și testarea conceptului de permacultură pentru creșterea calității căpșunilor.

Mulți profesori vin cu copiii la Adrian să vadă, pe lângă o cultură ecologică, iepuri și oi sau să pescuiască în iazul amenajat lângă seră.

Susținerea antreprenorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email