Un angajat al unei firme care lucra la o anvelopare a căzut de pe schelă

Miercuri dimineața, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, care efectua lucrări la înălțime, pe o schelă, pe raza localității Pietroșani, ar fi căzut și ar fi suferit vătămări corporale, informează IPJ Argeș.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești și echipaje medicale.

Bărbatul a fost preluat de către ambulanță inconștient și transportat la o unitate medicală.
„Din primele verificări, efectuate de polițiști , s-a stabilit că bărbatul, de 30 de ani, din Cicănești, lucra la societatea care efectua lucrări de anvelopare a unei clădiri din satul Bădești, comuna Pietroșani, și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 3 m.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email