Ultimul meci al Daciei…

Sâmbătă, Dacia Mioveni va juca ultimul meci din acest campionat al Ligii a II-a. Va fi ultima tentativă de a-şi adăuga puncte în clasament pentru a termina pe unul din primele două locuri ale clasamentului care duc în Liga lui Mitică. Dacia Mioveni – F.C. Bihor este un meci cu miză doar pentru echipa pregătită de Marian Pană, dar bihorenii ar putea trage pentru Universitatea Cluj sau FCM Tg. Mureş… Chiar şi cu trei puncte pentru Dacia, promovarea echipei din Mioveni nu este sigură. Singura şansă este ca FCM Tg. Mureş să piardă meciul cu Mureşul Deva din deplasare, sau ca Universitatea Cluj să facă un meci egal din ultimele două confruntări, prima cu CS Otopeni pe teren propriu, şi la Minerul Lupeni în ultima etapă.

Trei absenţi în echipa lui Marian Pană

Marian Pană nu-i va putea folosi în acest ultim meci pe Dan Săndulescu, Claudiu Ionescu şi Huzuneanu, toţi aflaţi în stare de suspendare după meciul de la Baia Mare. Partida cu F.C. Bihor se va disputa pe stadionul din Mioveni începând cu ora 11.00. „Ne jucăm şansa până la capăt, chiar dacă şansele noastre de promovare mai sunt pur teoretice”, spunea antrenorul Marian Pană.

Va arbitra Mugurel Drăgănescu

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la această partidă pe Mugurel Drăgănescu din Breaza. Centralul va fi ajutat la cele două linii de Iulian Radu şi Eduard Ungureanu, ambii din Bucureşti. Arbitru de rezervă va fi Septimiu Burtescu din Târgovişte, iar braşoveanul Laurenţiu Vărgatu va fi observator de joc. Observatorul de arbitrii va fi desemnat vineri la prânz.

Echipa probabilă

Antrenorul Marian Pană ar putea folosi următorul 11: Ilie – Pătru, Miulescu, Olteanu, Baicu – Enache, Nistor, Lircă, Vladu – Ayza, Coşereanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email