Tulcean amendat cu 10.000 de lei la Nucşoara

Un tulcean care vindea haine şi pături prin comuna Nucşoara, din portbagajul maşinii, fără să aibă casă de marcat, a primit o amendă de o sută de milioane, iar oamenii legii i-au confiscat aproape încă o sută de milioane, banii încasaţi din vânzare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti l-au identificat pe raza comunei Nucşoara pe M.S., de 25 de ani, din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, care efectua acte de comerţ fără a elibera bon fiscal,” informează Poliţia Argeş.

Bărbatul, având calitatea de administrator al firmei, efectua acte de comerţ cu amănuntul de articole de îmbrăcăminte, pături şi pilote, fără a deţine aparat de marcat electronic fiscal.

„În urma verificărilor a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 10.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară a confiscării sumei de 9.895 de lei, provenind din vânzarea de produse, precum şi cea a suspendării activităţii agentului economic până la dotarea cu aparat de marcat fiscal”, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email