Tulcean amendat cu 10.000 de lei la Nucşoara

Un tulcean care vindea haine şi pături prin comuna Nucşoara, din portbagajul maşinii, fără să aibă casă de marcat, a primit o amendă de o sută de milioane, iar oamenii legii i-au confiscat aproape încă o sută de milioane, banii încasaţi din vânzare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti l-au identificat pe raza comunei Nucşoara pe M.S., de 25 de ani, din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, care efectua acte de comerţ fără a elibera bon fiscal,” informează Poliţia Argeş.

Bărbatul, având calitatea de administrator al firmei, efectua acte de comerţ cu amănuntul de articole de îmbrăcăminte, pături şi pilote, fără a deţine aparat de marcat electronic fiscal.

„În urma verificărilor a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 10.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară a confiscării sumei de 9.895 de lei, provenind din vânzarea de produse, precum şi cea a suspendării activităţii agentului economic până la dotarea cu aparat de marcat fiscal”, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email