TSD Argeș, în formulă completă

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat Argeș s-a întrunit în ședință, în data de 12.06.2014, ora 16.00, la sediul județean. La întâlnire  au fost prezenți Tudor Pendiuc, președintele PSD Argeș, Georgiana Drăghici, președintele TSD Argeș și reprezentanți ai organizațiilor de tineret din întreg județul.
După prezentarea  raportului de activitate al TSD Argeș, pentru perioada octombrie 2013 – mai 2014, s-au purtat discuții cu privire la implicarea membrilor în campania electorală. ”Vreau să vă mulțumesc pentru modul cum v-ați implicat în campania electorală, atât pentru europarlamentare, cât și pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Au fost două momente cu rezultate foarte bune, care vi se datorează și dumneavoastră. Noi întotdeauna am pus bază pe tineret, Guvernul Ponta are cei mai mulți tineri în componență, dintre toate guvernele care au condus până acum România. Văd că aveți acțiuni numeroase și vă felicit pentru modul în care vă implicați, atât politic, cât și profesional. Din partea noastră aveți tot sprijinul”, a fost mesajul președintelui PSD, Tudor Pendiuc pentru membrii TSD Argeș.
În cadrul ședinței au fost aleși membrii Comitetului Executiv al TSD Argeș, membrii Biroului Permanent Județean, vicepreședinții, președinții Ligilor și s-a votat componența Departamentelor. TSD Argeș este organizat în 31 de departamente, membrii în Biroul Permanent Județean sunt Adrian Ciobanu, Loredana Stancu, Elena Sorescu, Costache Ionuț, Robert Preda, Bogdan Popescu, Mădălina Gruia, Mihaela Manea, Dan Dumitrescu, Georgian Bâlcă, Ionuț Istrate, Oana Prioteasa și Albert Smădu. Vicepreședinți sunt: Daniel Stancu, Alexandru Ursu, Ionuț Mustățea, Valentina Drăgușinoiu, Andra Guiman, Cristina Cernătescu, Cătălin Lădescu, Gabriel Sabie și Monalisa Ioniță.  Cornel Petrică va coordona domeniul Administrație Publică, iar Dan Pavel se va ocupa de Departamentul de Cultură și Culte. De asemenea, tot cu această ocazie, tinerii social-democrați argeșeni și-au ales președintele executiv, Mario Păun,  secretarul general, Ionuț Corcodel, trezorierii Andreea Călinescu și Octavian Dumitrescu, și un purtător de cuvânt, Claudia Bucur. Activitatea de secretariat va fi coordonată de Andrei Alexandru.
De Liga Tinerilor Agricultori va răspunde Adrian Tebeică, Liga Tinerilor Aleși locali – Valentina Drăgușinoiu, Liga Elevilor Social-Democrați – Cosmin Stănel, Liga Studenților Social-Democrați – Laura Cojocaru, Liga Tinerelor Social-Democrate – Laura Bucur și Ioana Duță, Liga Tinerilor Întreprinzători – Ionuț Popescu, Eco-TSD – Ionuț Codrea. Cu această ocazie, s-a constituit Liga pentru Dezvoltare Economică și Socială, a cărei structură se va stabili ulterior.
”Am lucrat după noul regulament adoptat în 2013 și ne-am reorganizat pe departamente, în funcție de pregătirea profesională și de activitățile pe care ne dorim să le desfășurăm în cadrul organizației. Noua structură va crește eficiența proiectelor pe care le vom realiza în cadrul TSD. Este un lucru benefic să activeze fiecare în domeniul în care se regăsește, fie prin prisma studiilor absolvite, a locului de muncă sau prin pasiunile pe care le are”, a declarat Georgiana Drăghici, președinte al TSD Argeș.
La finalul ședintei au fost stabilite acțiunile viitoare și detaliile pentru Crosul Tineretului, programat în luna iulie și pentru tabăra de vară a tinerilor social-democrați, organizată în perioada 20-22 iunie, la Costinești.
TSD Argeș va desfășura și va sprijini activități benefice pentru societate și va impulsiona implicarea tinerilor în proiecte sociale. Pe lângă organizarea unor cursuri de comunicare și manager de proiect, în această vară, tinerii plănuiesc să demareze două acțiuni în sprijinul copiilor, proiectul ”Terapia prin lectură”, constând în citirea unor povești micuților internați la Spitatul de Pediatrie și un proiect pentru copii instituționalizați, alături de care tinerii  social-democrați vor planta legume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email