TSD Argeş a organizat prima şedinţă zonală la Bascov

Sâmbătă, 5 iulie, a avut loc prima întâlnire a noului CEX al TSD Argeș, la Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov.
Pe ordinea de zi a ședinței s-au numărat următoarele teme: inventarierea organizațiilor de tineret din județ, reorganizarea și actualizarea bazei de date cu membrii activi cu vârsta până în 35 de ani, calendarul de acțiuni pentru această vară și strategia TSD Argeș pentru alegerile viitoare.
„În primul rând, trebuie să le mulțumim colegilor noștri de la TSD Bascov, care au fost gazde deosebite și domnului primar Gheorghe Stancu, care a fost alături de noi la această primă ședință zonală. A fost o întâlnire foarte importantă pentru că trebuie să începem să pregătim organizațiile locale pentru campania din toamnă. De asemenea, vrem să organizăm o serie de activități pe timpul vacanței, prin care să creștem numărul de membri și  implicarea TSD Argeș în comunitate”, a precizat Georgiana Drăghici, președintele TSD Argeș.
În cadrul ședinței de sâmbătă, tinerii social-democrați au hotărât să organizeze o acțiune la Câmpulung pentru copiii instituționalizați și să sprijine unul dintre proiectele preotului Decebal Floroaica, donând cărți pentru persoanele aflate în dificultate. De asemenea, echipa TSD Argeș se va pregăti pentru participarea la CEX-ul de la nivel național.
„Aceste întâlniri zonale ne ajută să întărim organizațiile locale și să ne cunoaștem mai bine colegii. Suntem o echipă puternică și acest lucru se vede în numărul mare de membri care participă la aceste întâlniri și în faptul că avem proiecte, avem idei bune și avem susținerea organizațiilor de seniori”, a spus Georgiana Drăghici.
După ședință, la invitația organizației TSD Bascov, tinerii au organizat un meci de fotbal la Stadionul Nicolae Dobrin, din Valea Ursului.
Începând de astăzi, 7 iulie, membrii TSD Argeș vor participa la un curs de manager de proiect, care se va desfășura la sediul organizației, aceasta fiind una dintre activitățile votate în cadrul ședinței anterioare. Tinerii social-democrați argeșeni au planificat, de asemenea, o acțiune de socializare pe 25 iulie, în Pitești și au stabilit ca următoarele două întâlniri zonale să se desfășoare în august la Topoloveni și în septembrie la Mioveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email