Trupa Las Banderas din Curtea de Argeş a impresionat juriul la „Românii au talent”

La Curtea de Argeş există mulţi tineri talentaţi, iar acest lucru a fost confirmat din nou în cadrul show-ului de televiziune „Românii au talent”. Trupa Las Banderas şi doi tineri dansatori au reuşit să impresioneze juriul emisiunii cu momentul muzical-coregrafic prezentat.

Printre concurenţii de la actuala ediţie a emisiunii „Românii au talent” s-au numărat şi profesorul de chitară Cristi Matei, împreună cu Daniel Turcu şi Claudiu Matei, mai precis trupa Las Banderas, precum şi Andi Adam şi Raluca Popa, doi tineri dansatori talentaţi din cadrul clubului de dans AdoreMioDance, care au prezentat un moment de excepţie. Astfel, tinerii din municipiul nostru au reuşit să ridice în picioare publicul prezent în sala de spectacole a Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova, iar prestaţia lor i-a impresionat şi pe cei patru membrii ai juriului. Aceştia din urmă i-au răsplătit cu patru de „Da” şi o steluţă, care îi califică în etapa următoare a show-ului.

 

Aceştia nu sunt primii argeşeni care s-au făcut remarcaţi la „Românii au talent”. La cea de-a doua ediţie a show-ului au participat Gabriel Ştefănescu, unul din cei 13 copii ai unei familii din Valea Danului, împreună cu tatăl său. Mulţi i-au recunoscut pe cei doi concurenţi care obişnuiesc să cânte pe străzi pentru a reuşi să îşi întreţină familia. Gabriel împreună cu tatăl său au impresionat juriul, dar şi întreg publicul, când au început să interpreteze la chitară, muzicuţă şi fluier melodia „Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel şi au ajuns până în semifinalele concursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email