Trupa Identic participă la cel mai mare concurs de break-dance din lume

Trupa de street dance Identic din municipiul nostru va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la etapa naţională a Concursului Red Bull BC One Cypher. În cadrul evenimentului ce se va desfăşura la Bucureşti, la Fusion Arena, vor fi aleşi cei mai buni dansatori de street dance din ţară, care vor reprezenta România la etapa internaţională a competiţiei. „Va fi o competiţie dificilă, unde vor participa tineri foarte talentaţi. Noi ne vom înscrie atât în competiţia rezervată trupelor, dar şi la cea one vs. one. Ne dorim să facem o figură frumoasă şi să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Pe această cale îi mulţumim doamnei Nicoleta Andrei pentru sprijinul acordat şi pentru că este tot timpul alături de noi, dar şi sponsorilor noştri”, a declarat Florin Bontea, liderul trupei „Identic”.
Potrivit programului stabilit de organizatori, sâmbătă, 24 mai, în prima parte a zilei vor acea loc calificările locale, din cadrul competiţiei. Astfel, cei mai buni 16 b-boys/b-girls vor ajunge în finala naţională, care se va desfăşura în aceeaşi zi, începând cu ora 19:00. De această dată, juriul va fi format din B-boys respectaţi în întreaga lume, printre care Yan – Rusia, B-boy Airdit – Germania sau Franke – România. Aceştia vor decide cine va reprezenta România la calificările regionale, din Croaţia.
Anul acesta, etapa finală a concursului Red Bull BC ONE, ajuns la cea de-a XI- a ediţie, se va desfăşura la Paris, „acasă” la Lilou, dublu campion mondial în 2005 – Berlin şi 2009 – New York şi Mounir, campion mondial în 2012 la Rio de Janeiro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email