Trofeul „Victor Hănescu” a ajuns în faza sferturilor de finală la simplu şi a semifinalelor la dublu

Trofeul Victor Hănescu, turneu de Categoria A, din Circuitul Naţional al Federaţiei Române de Tenis, a ajuns în faza sferturilor de finală la simplu şi a semifinalelor la dublu.
În turul unu la categoria 12 ani – fete, pe primele 3 poziţii s-au clasat Ramona-Eva Chivu, Mihaela Marculescu  şi Tania Mare; cele trei au reuşit să  rămână în fruntea clasamentului şi in cadrul turului al doilea: Eva Chivu  a învins-o pe Andreea Mihai cu 6-0, 6-2. Mihaela Marculescu s-a remarcat printr-o victorie cu 6-0, 6-0 iar Tania Mare a câştigat cu scorul 6-3, 6-0.
La categoria 12 ani, băieţi, pe prima poziţie este situat Ştefan Palosi, care a câştigat în meciul cu Vlad Cavesc cu  6-1, 6-0. Pe locul doi se află Cristian Andreescu care l-a învins pe  Ştefan Lapada cu  6-2, 6-3, iar pe locul trei este clasat Teodor Giusca  care a jucat împotriva lui Alexandru Bretan şi a obţinut victoria cu  6-3, 6-2. În cadrul turului al doilea Stefan Palosi l-a învins pe  Sebastian Gima cu 6-0, 6-4, Cristian Andreescu a ieșit învingător in meciul cu Petru Berdila cu  6-2, 4-6, 7-5 iar Teodor Giusca si-a păstrat poziția în urma unui scor de  6-0, 6-0  in meciul cu Radu Bujdoiu.
La categoria 12 ani, fete la dublu, pe locul unu se situează Iris Kiraly și Mihaela Marculescu, pe locul doi  Andra Babata și Ramona Chiviu iar pe locul trei Laura Cazacu și Tania Mare. În sferturile de finală s-au clasat Iris Kiraly și Mihaela Marculescu- locul întâi, Andra Babata și Ramona Chivu pe locul doi, Laura Cazacu și Tania Mare – locul trei.
La aceeași categorie, băieți, dublu, au învins  Alexander Gima și Ștefan Palosi poziționându-se pe locul întîi, George Ilie și Sergiu Medesan pe locul doi și Laurentiu Mandocescu și Mihai Taroiu. În sferturile de finală primele trei locuri au fost ocupate de către  Alexander Gima și Stefan Palosi, pe prima poziție,  George Ilie și Sergiu Medesan pe cea de-a doua poziție, Alexandru Bobe și Teodor Giusca clasându-se pe locul trei.
În perioada 3-9 septembrie la Curtea de Argeș – Domnești se desfășoară  a V-a editie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”. Evenimentul sportiv este organizat de către Clubul Sportiv Domnesti și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu.
În competiție sunt înscriși aproximativ 200 copii din toata țară care joacă  pentru categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieti și fete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email