Trei zile de distracţie la Curtea de Argeş

Caravana România Music Tour, care a poposit week-end-ul trecut la Curtea de Argeş, a scos din casă, în fiecare seară, sute de argeşeni. În afara faptului că au putut să mănânce mici şi să bea bere rece, atât copiii, cât şi adulţii s-au simţit foarte bine în Orăşelul Distracţiei. Nici de această dată nu au lipsit terasele cu specific tradiţional românesc, parcul de distracţii sau tarabele cu diverse produse comercializate chiar de producători. Totodată, pe parcursul celor trei zile, pe scenă au urcat artişti şi formaţii de renume din ţară.
Municipiul nostru a fost primul din cadrul turneului România Music Tour, care urmează să se desfăşoare şi în alte 14 oraşe din ţară. Copii sau adulţi, argeşenii s-au relaxat şi s-au simţit bine în parcul de distracţii care a fost amenajat la Stadionul Municipal. Dacă cei mici au luat cu asalt maşinuţele tamponabile sau toboganele gonflabile, cei mari au preferat să stea la terase, unde au savurat preparatele cu specific tradiţonal românesc. La mare căutare au fost mititeii, frigăruile, hamsiile şi bineînţeles, berea.
Vineri, în prima zi a turneului, primii care au urcat pe scenă au fost cei patru băieţi talentaţi de la formaţia The dAdA. Aceştia au încântat publicul cu piesele proprii, dar şi cu o mulţime de cover-uri, interpretate într-un mod strălucit. După recitalul celor de la The dAdA şi-a facut apriţia pe scenă trupa Hara. Deşi în prima parte a recitalului publicul a fost mai cuminte, în cea de-a doua parte băieţii de la Hara au reuşit să câştige simpatia şi aprecierea argeşenilor, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Atât piesele mai vechi ale formaţiei, cât şi cele noi au fost cântate, la unison, de o parte şi de alta a scenei. Flavius, solistul trupei, a dialogat în permanenţă cu publicul, spectacolul devenind astfel un show interactiv de excepţie.
Sâmbătă, show incendiar oferit de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge
Şi argeşenii care au mers la Stadionul Municipal sâmbătă au avut parte de recitaluri susţinute de Andreea Bălan, Morris şi trupa Crăiţele. Însă, cel mai tare show al serii a fost cel al interpretei Andreea Bălan şi al talentatului său partener de dans, Petrişor Ruge. Pe parcursul recitalului, care a durat puţin peste o oră, solista şi dansatoarele sale au schimbat mai multe costumaţii provocatoare, spre delicilul publicului. Show-ul Andreei a oferit publicului „o plimbare” prin întreaga lume, de la tradiţionalul căluş din România, la dansurile country din America sau de la celebrul Carnaval de la Rio. În acelaşi timp, Andreea a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „Shake it like a bunny”, Viaţa la mişto”, „Liberă la mare” sau „Te joci cu mine”.
Duminică, în ultima zi de distracţie, argeşenii au avut parte de un program folcloric deosebit, susţinut de Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” şi Ansamblul folcloric „Argeşul” de la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” şi de solistul Gigi Iordăchescu. Seara s-a încheiat cu un program incendiar oferit de Alex Velea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email