Trei tineri, printre care o fată, au fost prinși drogați la volan într-o singură noapte

Trei tineri, doi băieți și o fată, au fost prinși conducând drogați. Pe numele lor a u fost întocmite dosare penale, iar dreptul de a conduce le-a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Primul șofer a fost depistat în noaptea de 27 spre 28 august. Tânărul de 23 de ani, din Bradu, conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.
În aceeași noapte, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat o tânără de 23 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, iar în urma testării  a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Cel de-al treilea șofer drogat a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești care au suplimentat efectivele ce acționau la un eveniment public. Tânărul de 19 ani, din Pitești, conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni. Toți au fost conduși la unități medicale pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate, transmite IPJ Argeș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email