Trei puncte pentru Mititelu


Rămasă deocamdată fără „stăpân”, F.C. Argeş s-a dus la Craiova precum mielul la tăiat, deşi Paştele a trecut… Au fost două reprize diametral opuse; în prima Argeşul a jucat bine, a dominat şi a ratat mai multe ocazii la poarta lui Bornescu. Universitatea părea o biată echipă ce se chinuie să supravieţuiască în prima ligă. Fără Florin Costea în atac, echipa lui Mititelu a jucat jalnic, şi doar indecizia şi neîncrederea în forţele proprii l-au făcut pe Coco Năstăsie să rateze două mari ocazii şi să lase tabela de marcaj neschimbată. În minutele 29 şi 39, Năstăsie a ratat oportunităţi rare, prima dată mingea şutată de el lovind bara transversală a porţii lui Bornescu.

Schimbări neinspirate, Tameş simplă rezervă

La pauză s-a produs cu echipa lui Badea o metamorfoză greu de explicat. Totul a început cu schimbarea lui Năstăsie cu Monel Cârstoiu în minutul 46. Apoi a mai fost schimbat Doman cu Mircea Stan în minutul 53, şi peste alte 10 minute Valentin Stan i-a luat locul lui Kamara. Cu Iulian Tameş simplă rezervă nefolosită, şi cu cele trei schimbări efectuate, F.C. Argeş a fost în repriza a doua „carne de tun” pentru echipa lui Mititelu!!! Tot angrenajul din prima repriză a fost dat peste cap, şi jucătorii pregătiţi de Ionuţ Badea au avut, inexplicabil, o evoluţie mai mult decât modestă, temătoare ca nu cumva să nu lase Craiova fără cele trei puncte…

Când şacalii îşi bat joc…

Golul prin care Universitatea a obţinut cele trei puncte a fost înscris în minutul 76. Atunci Dorel Stoica a executat o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri lateral stânga, şi Njock a reluat cu capul în poartă din poziţie de ofsaid!!! Culmea este că nimeni, absolut nimeni nu a invocat ofsaidul în care se afla Njock… Bineînţeles că nici jucătorii Argeşului n-au protestat la gol, ca şi când acesta trebuia să vină. Ce s-ar fi întâmplat dacă F.C. Argeş ar marcat un asemenea gol? Dar atunci când patronul Cornel Penescu nu este la locul lui, „şacalii” îşi fac de cap şi îşi bat joc de un club precum F.C. Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email