Trei oferte pentru construirea bazinului de înot

La Curtea de Argeş se va construi un bazin de înot, iar Primăria a scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) contractul de lucrări. Obiectul contactului  scos la licitaţie constă în „activităţi de proiectare şi execuţie a Complexului de Nataţie din Municipiul Curtea de Argeş” şi presupune „activităţi de proiectare şi realizarea tuturor documentelor proiectului, precum şi acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor (inclusiv asistenţă pe parcursul perioadei de garanţie a lucrărilor), respectiv execuţia lucrărilor necesare pentru execuţia investiţiei”, potrivit anunţului de pe SEAP.

Valoarea estimata a contractului de achiziţie publică este de 3.060.386 lei, dar aceasta nu cuprinde şi cheltuielile diverse şi neprevăzute.

La licitaţia organizată pe 31 august au fost depuse trei oferte. Prima este a SC 3GSPORT—IP SRL, din Ilfov, a doua este a asocierii formadin S.C. BUILDING  CONSTRUCTION MEA SRL-lider asociere şi BUILIDING DESIGN 2000 TOP SRL, iar a treia ofertă a fost depusă de Asocierea formata din S.C.CONDORGEL TRANS SRL – Iider asociere, RCM CONSTRUZIONI SRLasociat şi ADURO IMPEX SRLasociat. În perioada următoare ofertele vor fi analizate de comisia de licitaţie, urmând ca după aceea să fie anunţat câştigătorul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email