Trei morţi într-o singură zi


Tatăl şi-a găsit fiul mort. n bărbat de 39 de ani din Cepari a fost găsit fără suflare, chiar de către tatăl său. Ion Popescu nu avea un loc de muncă, iar de câteva zile acuza dureri

abdominale. Marţi după amiază, tatăl bărbatului s-a dus să vadă cum se mai simte, însă l-a găsi pe Ion zăcând în pat. Iniţial, tatăl a crezut că fiul său doarme, însă atunci când s-a apropiat de pat, a observat că omul nu mai respira. La faţa locului au sosit şi poliţiştii din Curtea de Argeş care au constatat că pe trupul lui Ion Popescu nu existau urme vizibile de violenţă, însă au întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Morga Spitalului Municipal pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Un tânar a murit probabil asfixiat cu monoxid de carbon. a numai 27 de ani, un tânăr din Vlădeşti şi-a pierdut viaţa, iar poliţiştii bănuiesc că totul s-a petrecut din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Vasile Lucian Biţă avea 27 de ani şi lucra în comuna Domneşti, ca ajutor la confecţionarea sobelor de teracotă. Ca să fie mai aproape de locul de muncă, patronul său i-a oferit o cameră lângă atelier, unde tânărul rămânea peste noapte. Ieri de dimineaţă, şeful său s-a dus să îl cheme la muncă însă l-a găsit pe tânăr în pat, fără suflare. Poliţiştii sosiţi la faţa locului cred că Lucian a murit intoxicat cu monoxid de carbon emanat de soba de teracotă din camera în care dormea. „Am examinat soba cu atenţie şi am observat că prezenta două fisuri, în partea superioară. Cauza decesului va fi stabilită cu exactitate numai după efectuarea necropsiei. Bănuim însă că ar fi vorba de intoxicaţie cu monoxid de carbon”, au declarat poliţiştii care s-au ocupat de acest caz.

Şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor de la Ambulanţă. n cioban a murit chiar în timp ce cadrele medicale de la Ambulanţă încercau să îi salveze viaţa. Ion Butaru avea 50 de ani şi de câţiva ani lucra ca cioban în Ciofrângeni. De câteva zile se plângea de dureri la stomac, aşa că şeful său s-a gândit să îl ducă la medic, pentru un consult. Pe drum însă, starea ciobanului s-a agravat brusc, şi a fost chemată ambulanţa. Se pare că pentru Ion Butaru a fost însă prea târziu, pentru că şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor. Poliţiştii au constat că nu sunt urme vizibile de violenţă, însă numai necropsia va stabili care a fost cauza decesului.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email