Trei locuri de joacă intră în administrarea Serviciului Public de Gospodărire

Acesta este direct răspunzător pentru stricăciunile care apar din cauza sa

Ultimele trei locuri de joacă amenajate la Curtea de Argeș, cel de la Centrul de Cultură și Arte, cel de la stadion, și cel de la Terasa 1 Mai, vor intra în administrarea Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC).

Conform contractului dintre Primărie (proprietar) și SPGC (administrator), proprietarul se obligă să controleze periodic modul cum este folosit și întreținut oricare dintre bunurile date în administrare; să asigure inventarierea anuală a bunurilor transmise în administrare, precum și reevaluarea acestora, în condițiile legii, etc.

SPGC are obligația „să mențină în siguranță bunurile date în administrare și să aducă la cunoștința proprietarului orice tulburare produsă de o terță persoană sau ca urmare a modificării stării tehnice a bunurilor din punctul de vedere al siguranței în exploatare”. De asemenea, administratorul se obligă ca pe toată durata administrării să păstreze în bune condiții bunurile încredințate, precum și accesoriile acestora, să nu le degradeze sau deterioreze.

„Administratorul răspunde de distrugerea totală sau parțială a bunurilor încredințate care s-ar datora culpei sale; este obligat să suporte toate cheltuielile necesare pentru aducerea bunurilor la starea corespunzătoare de folosință în cazul degradării acestora, ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau a neasigurării pazei, și să stabilească anual lista investițiilor, lucrărilor de reparații curente și capitale ce urmează a se realiza”, conform contractului menționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email