Trei înfrângeri consecutive pentru CS FC Curtea de Argeş

Tinerii fotbalişti de la CS FC Curtea de Argeş au suferit o nouă înfrângere pe propriul teren şi au rămas şi după această etapă pe ultima poziţie a clasamentului.
CS FC Curtea de Argeş a pierdut cu scorul de 4 – 3 meciul disputat pe teren propriu, împotriva echipei AS Viitorul Ştefăneşti, în cea de-a treia etapă a campionatului de fotbal al ligii a patra. Fotbaliştii pregătiţi de Nicolae Staicu au început meciul bine şi au reuşit să deschidă scorul primii, însă au fost egalaţi rapid, în urma unei gafe a portarului, care a alunecat şi a scăpat mingea în poartă. Însă, cei de la CS FC Curtea de Argeş au reuşit să revină în avantaj, la pauză scorul fiind de 2 – 1. Mai mult decât atât, gazdele chiar au majorat diferenţa, conducând la un moment dat cu 3 – 1. Apoi, lipsa de experienţă a jucătorilor din municipiul nostru şi-a spus cuvântul, iar cei de la AS Viitorul Ştefăneşti au revenit în joc, reuşind să marcheze golul victoriei în minutele de prelungire ale partidei. După această nouă înfrângere CS FC Curtea de Argeş a rămas pe ultima poziţie a clasamentului cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri.
De asemenea, meciul dintre echipele de juniori a fost câştigat tot de cei de la AS Viitorul Ştefăneşti, care s-au impus cu 3 – 0. Astfel, în urma acestei înfrângeri copiii din Curtea de Argeş se află pe ultimul loc în clasament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email