Trei Doamne şi toţi trei… s-au dus!

Datorită evoluţiilor slabe din meciurile disputate în campionat, trei jucători au fost daţi afară de la F.C. Internaţioanal. Este vorba de Miodrag Andelkovici, Ramses Gado şi Alexandru Filip.

Motivele

Atacantul sârb Miodrag Andelkovici, a fost o cruntă deziluzie atâta timp cât a fost la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. „Impresarul jucătorului ne-a garantat că Andelkovici este un jucător de valoare, se va integra şi ne va ajuta foarte mult, dar din păcate nu a fost aşa…”, spunea preşedintele clubului Internaţional, Emanuel Marinescu. Despre Ramses Gado antrenorul Ştefan Stoica spunea că „jucătorul nu s-a acomodat la noi după ce nu a jucat timp de şapte luni, şi am fost obligaţi să ne despărţim de el”. După un început relativ bun de campionat, fundaşul stânga, Alexandru Filip a dezamăgit conducerea tehnică şi administrativă care l-au pus pe liber pe jucător.

Pot urma şi alţii

După meciul de vineri pe care F.C. Internaţional Curtea de Argeş îl va disputa la Unirea Alba Iulia, „este posibil să ne mai despărţim de un jucător sau doi, în caz că vom pierde şi randamentul lor va fi dezamăgitor”, spunea unul din conducătorii clubului argeşean. După despărţirea de Gado, Filip şi Andelkovici, vor mai urma şi altele, dacă unii jucători nu vor da randamentul scontat în etapele viitoare. „Avem un lot numeros de 30 de jucători, şi astfel ne putem despărţi de mai mulţi jucători”, opina Ştefan Stoica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email