Transportatorul care va opera cu autobuzele electrice lucrează deocamdată cu microbuze clasice

Contractul Primăriei cu Asociația Translocal s-a încheiat

De ceva timp locuitorii municipiului Curtea de Argeș au observat că microbuzele care asigură transportul local nu mai sunt ale Asociației Translocal, cea care a asigurat acest serviciu public mulți ani. Contractul Primăriei cu Asociația Translocal s-a încheiat la jumătatea lunii iunie, iar noul transportator este cel care a câștigat licitația pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane.

De altfel, la licitația pentru ”Delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate efectuate cu autobuze în municipiul Curtea de Argeș” a fost depusă o singură ofertă de Asocierea formată din TRANSMONTANA SA (lider), SC LAURIOTOP SHOW SRL și OBADA TRANS. Acesta are obligația ”asigurării Serviciului public de transport pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Curtea de Argeș, efectuat cu autobuze”, conform anunțului de pe sistemul electronic de achiziții publice.

Vă reamintim că Asociația va primi de la Primărie 14 autobuze electrice, o autobază  (inclusiv garaj, dotări şi 16 staţii de încărcare a autobuzelor electrice) situată în strada Lt. Pavelescu din municipiul Curtea de Argeş, două staţii de încărcare rapidă în zona Hotelului Dacia şi în zona Şipot, 52 de staţii de călători modernizate şi sistemul de management informatizat al transportului de persoane.

Investiţiile se fac în cadrul proiectului” Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș”.

Foto facebook Trașcă Emilian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email