Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală – Metode și tehnici care pot avea efect miraculos

Majoritatea oamenilor știu probabil că recent au avut loc două eclipse, una de soare pe 30 aprilie și una de lună pe 16 mai, luna sângerie, cum e denumită, dar puțini știu ce efecte pot avea asupra noastră.

Dacă în ultima perioadă ai simțit că nu mai faci față psihic la provocările din viața ta, dacă parcă au apărut tot mai multe, dacă pur și simplu, neavând probleme cu adevarat grave, ai simțit că ești mai emoțional ca oricând, sau te simți chiar deprimat, ori ai gânduri negre, te simți obosit, etc, toate astea se cauzează și faptului că am trecut și încă trecem prin niște perioade deloc de nebăgat în seamă din punct de vedere astrologic și nu numai.

Pentru a te elibera de aceste gânduri, îți propun să practici cateva metode și tehnici care pot avea efect miraculos, în sensul că nu doar vei scăpa de aceste stări proaste, dar vei ajunge să ai și conștientizări, revelații care îți pot schimba starea și chiar viața.

Primul lucru pe care e foarte important să-l faci este să respiri. Da, ai citit bine, să respiri. În articolul precedent am vorbit în detaliu despre asta și despre ce efecte extraordinare pot avea unele tipuri de respirație. Respiră constient, așa cum ți-am propus acolo sau pur și simplu abdominal timp de 5, 6 minute dimineața și seara și ori de câte ori simți nevoia.

O altă metodă este un fel de mantră, rugăciune pe care o poți rosti în fiecare seară timp de jumătate de oră pentru efecte mai rapide și vizibile, însă sugestia mea este să nu întrerupi nici când vei vedea că stările, sentimentele, relațiile, situațiile se reglează. Este vorba doar de o jumătate de oră pe zi din viața ta, timp pe care ți-l dedici ție, pentru îmbunătățirea stării tale emoționale, mentale și chiar pentru schimbarea situațiilor de viață care nu îți mai sunt favorabile.

Cum se face? Îți spui numele, te întorci în interiorul tău și adaugi: “Iartă-mă, Îmi pare rău, Te iubesc, Multumesc!”… și tot așa timp de jumătate de oră. Atât de simplu este. Soluțiile sunt in general cele simple, dar doar dacă practici. Dacă nu ai timp sau nu poți, începe măcar cu un sfert de oră și după o săptămână, două, când vei observa și schimbări vizibile de stare, situații, lasă și feedback pe site la acest articol pentru ca tot mai mulți oameni să vadă că funcționează, să încerce și să ne creștem vibrația, starea de bine tot mai mulți. Ne influențăm energetic atât de mult, fără să conștientizăm asta și e atât de important pentru fiecare ca și celuilalat să-i fie bine; suntem cumva unul, creați din aceeași sursă și suntem permanent interconectați, influențându-ne reciproc chiar fără să ne dăm seama.

“Iert toate experiențele din trecut” este afirmația perioadei. Spuneți-vi-o în fiecare zi, ori de câte ori doriți sau vă aduceți aminte; e în acord și cu tehnica hooponopono și cu ce este constructiv de aplicat în perioada aceasta pentru a ne elibera de încărcătura emoțională pe care o simțim.

Haideți să aplicăm ceea ce citim, auzim, ce vine spre noi ca și soluție, să testăm dacă într-adevăr trecem prin stări care nu ne plac pentru a ne convinge singuri daca funcționează sau nu.

Crina BANU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email