Transformă-ţi viaţa! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu.

Bună, dragilor! Numele meu este Crina Banu și sunt consilier pentru dezvoltare personală și terapeut spiritual. Pasiunea mea este aceea de a ajuta oamenii să devină fericiți! Prin transmiterea unor informații ce țin de aspecte previzionale, însoțite și de soluții atunci când e vorba de provocări, dar și a unor metode, tehnici și exerciții ce funcționează doar prin practică susținută, vei simți cum ușor ușor îți vei transforma viaţa în cel mai frumos mod posibil!

Anul 2022 din punct de vedere numerologic fiind un an 6, un an al păcii, al echilibrului, al iubirii și al armoniei, cu cât vom gândi si acționa mai mult în aceste direcții, cu atât ne vom atinge mai ușor obiectivele.
Apar noi posibilități, noi oportunități care vor deschide drumurile spre reușite, dar va fi și nevoie să ne reinventăm. Petrecerea timpului cât mai mult în natură, sportul si chiar yoga vor fi factori importanți în a ne descoperi și mai mult și a ne da voie să vedem schimbările pozitive pe care să le facem în noi înșine. Aceste schimbări interioare vor determina și recrearea realității exterioare.
Schimbarea este benefică anul acesta atâta timp cât acțiunile noastre vor fi pornite din principii si scopuri sănătoase, corecte, morale, ecologice și ea poate aduce pentru foarte mulți dintre noi chiar descoperirea misiunii divine în această viață, care, odată descoperită, va veni cu un puternic sentiment de împlinire și multă abundență.
Era Vărsătorului, care a început pe 21 decembrie 2020 ne îndeamnă la schimbări de tot felul, în special pornite din plan mental, la inițiative, la a face lucruri noi, însă cu răbdare și responsabilitate. Anul acesta putem să ne dezvoltăm un nou hobby, să cunoaștem oameni noi, care ne pot susține ulterior în demersurile noastre sau cu care să colaborăm spre beneficiul tuturor părților.
Toate aceste lucruri ne vor crește energia și puterea personală, ne vor ajuta sa ne adaptăm mai bine la orice situație apărută de-a lungul anului și ne vor sprijini în a face față cu brio tuturor provocărilor.
Acest an are în centru câteva teme foarte importante pentru fiecare dintre noi : iubirea, familia, căminul, responsabilitățile și chiar vindecarea.
Prin deschiderea către nou, către oameni noi, hobby-uri noi, putem să întâlnim și acel suflet pereche pe care unii îl caută, acel partener potrivit care întrunește calitățile pe care le căutăm într-un om .
Acest an poate aduce și divorțuri, acolo unde lucrurile stagnează sau nu mai funcționează, dar în cazul în care cuplurile vor reuși sa treacă de toate situațiile provocatoare ce pot apărea, se vor suda și mai mult.
In privința sănătății, cereți și o a doua părere pentru că, fiind mai multe perioade de Mercur retrograd anul acesta, este posibil ca uneori rezultatele unor analize să nu fie tocmai corecte; să nu uităm nici să râdem cât mai mult, râsul fiind de multe ori cel mai bun medicament și dacă nu vindecă el singur, cel puțin ajută corpul să se refacă și să se vindece mult mai repede, crescând imunitatea.
Este un an în care pacea ar trebui sa fie cuvântul de ordine zilnic, în care să luăm decizii din starea de pace, armonie și iubire, un an în care emoțiile, stările și gândurile negative ne vor îndepărta de drumul și destinul nostru.
Să rămânem deci pozitivi, conștienți în fiecare clipă de gândurile noastre și atunci când observăm că gândim negativ, indiferent despre ce este vorba să le înlocuim. Anul acesta tot mai mulți oameni vor deveni conștienți de legea atracției, de faptul că nu atragem ce ne dorim, ci în primul rând ce rezonează cu ceea ce suntem si ceea ce gândim.
Pentru orice problemă există soluții și atâta timp cât nu cădem în capcana victimizării, a lamentării și a gândurilor care nu ne fac bine, vom reuși să vedem mult mai repede soluțiile. Atunci cand ne întrebăm: “De ce mie?”, “De ce acum?” etc, soluțiile vor iesi pe fereastră.
Pentru a vă fi mai ușor să faceți asta, vă ofer pentru săptămâna în curs o afirmație de la Louise Hay, pe care să o rostiți în gând sau cu voce tare ori de cate ori doriți, dar în fiecare zi, mai ales atunci când un gând nebenefic stării voastre de spirit tinde sa vă stăpânească.
“Sunt acum atent la ceea ce spun. Nu spun nimic care nu vreau să devină un fapt real pentru mine”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email