Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu. Te-ai gândit vreodată care e misiunea ta personală?

Te-ai gândit vreodată care e misiunea ta personală? Cea care ți se cere, cea pe care sufletul tău ți-o cere în această viață?

De multe ori nici măcar nu ne gândim la asta, sau dacă o facem, considerăm că e doar un vis, o idee pe care nu o vom atinge niciodată pentru că nu merităm. Totul pleacă de aici : Nu merit; Cine sunt eu să merit asta? Ce am făcut pentru asta? Pur și simplu, trăiești! Alții nu o /mai fac. Dacă ți-ai scrie într-un jurnal în fiecare dimineață ce îți dorești să faci cu viața ta, care este job-ul care te-ar împlini, după 30 zile ți-ai da seama exact cine ești, ce îți dorești și ce vei face cu viața ta în continuare. Societatea nu te-a învățat ce să îți dorești, ci doar ce ar fi bine și util să faci, nu te-a învățat să îți urmezi visurile, ci doar ce ar trebui să urmezi, ce să îți dorești, ce să împlinești pentru bunul mers al ei, nu al tău.

Într-o dimineață un om se trezește plin de recunoștință pentru faptul că trăiește, că poate să dea un restart vieții lui și să își urmeze visul. Renunță la jobul lui actual sau își dezvoltă un talent nativ, urmând cursuri, ședințe de terapie și la un anumit moment dat devine omul pe care îl simte în interiorul lui, devine cine își dorea de fapt, cine era, dar nu știa încă, pentru ca nu își accesase sufletul și merge pe o nouă cale. Acel om ajunge să devină prosper, abundent financiar și nu numai, toate drumurile urmând să i se deschidă pentru că a urmat calea sufletului.

Omul acela poți fi tu! Îți recomand cu toată inima cartea Eroul, de Rhonda Byrne, de unde poți afla istorii ale unor oameni de succes care și-au urmat visurile, atât! Fără să fi avut neapărat un buget pentru asta, ci doar un vis!

Cu siguranță, urmându-ți visul vei face și lumea un loc mai bun deoarece vei urma calea sufletului tău. Poate că nu știi exact care e aceea. Începe cu a te gândi la trei lucruri pe care îți place cel mai mult să le faci și vezi dacă le poți cumva lega pe toate trei într-un job. Unii trebuie să urmeze anumite cursuri pentru a-și dezvolta talente native, alții pot să practice deja un anumit hobby și e doar e nevoie sa-l ducă la nivel de job.

Acum câțiva ani, conform unor statistici, erau doar 15-20% din populația globală care mergeau la job cu plăcere și bucurie, deci făceau ce era în misiunea lor ca job. Atâta timp stăm la job că nu ne permitem să facem ceva ce nu ne place zeci de ani.

Te aștept cu drag si pe site-ul ziarului, dar și pe pagina mea de Facebook Transformă-ți viața by Crina Banu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email