Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu. Primim ce merităm!

Merit sau nu merit? Cât merit? Merit să am ce îmi doresc sau mult mai puțin de atât? Dacă ai ajuns să îți spui că meriți mai mult decât ai deja, decât primești, ai dreptate. Dacă tu consideri și la nivel conștient, nu doar subconștient, că nu meriți, atunci, mai mult ca sigur, nu ai parte de lucrurile pe care ți le dorești. Nu putem primi decât ce credem că merităm.

Nivelul de merit ne e sabotat de convingerile deprinse din copilărie, întărite de-a lungul timpului în urma experiențelor, a situațiilor și lucrurilor experimentate tot ca urmare a lor. Atitudinea e cea care dă direcția și având unele convingeri autosabotoare, atunci și atitudinea noastră e una care ne împinge în experiențe pe care nu ni le dorim.

Poate părea puțin complicat. Cum să știu cât merit, dacă merit? Cum să știu dacă am reușit sau nu să mă eliberez de vechi convingeri care nu m-au lăsat să primesc ce îmi doresc? Atunci când decizi că meriți și pur și simplu tot corpul îți spune asta, cu siguranță îți poți atinge obiectivul.

Când știi și crezi că meriți cu toată ființa ta și nu doar cu mintea conștientă, înseamnă că vechile convingeri au dispărut și îți dai voie să primești. Dacă ce îți dorești e aliniat cu ce știi că meriți, succesul e garantat.

Pe lângă lucrul cu convingerile autosabotoare care ne împiedică să simțim că merităm mai mult, e importantă ridicarea stimei de sine, a încrederii în sine. Poți munci mult, dar să nu atingi un nivel superior de prosperitate financiară dacă ai convingerea că nu meriți și nu ești obișnuit cu asta, nu îți e familiar.

Meriți cu siguranță tot ceea ce îți dorești; e nevoie doar să îți deblochezi prin lucrul cu tine vechi credințe legate de “Nu merit”. De asemenea, poate porți o loialitate ascunsă vreunuia din părinți, care s-a sacrificat, nu a avut o viață fericită etc și prin urmare, la nivel subconștient simți că nu meriți să ai mai mult, pentru că nici părintele tău nu a avut. Așa însă cum pofta vine mâncând, inspirația, scriind, așa și stima de sine, credința că meriți vin lucrând la convingerile tale vechi născute încă din copilărie.

Te aștept în continuare săptămânal și pe site-ul ziarului cu feedback-uri și propuneri dacă ai, iar dacă vrei să afli mai multe despre pașii transformării tale spre a primi ceea ce meriți, nu ceea ce crezi că meriți, mă poți contacta și accesând pagina mea publică de Facebook: Transformă-ți viața by Crina Banu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email