Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu. Îndrăznește să nu mai muncești!

Bună, dragilor! Numele meu este Crina Banu și sunt consilier pentru dezvoltare personală și terapeut spiritual. Pasiunea mea este aceea de a ajuta oamenii să devină fericiți! Prin transmiterea unor informații ce țin de aspecte previzionale, însoțite și de soluții atunci când e vorba de provocări, dar și a unor metode, tehnici și exerciții ce funcționează doar prin practică susținută, vei simți cum ușor ușor îți vei transforma viața în cel mai benefic mod posibil!

Confucius spunea: „Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta!”. Conform statisticilor la nivel mondial, în jur de 80% din oamenii care lucrează, merg la serviciu pentru bani, nu din plăcere, pasiune ori vocație, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din viață sau mai mult o petrecem în agitație, stress, neplăcere, neîmplinire sufletească. Sufletul nostru este cel care știe cel mai bine care este misiunea noastră pe pământ, acea activitate pe care atunci când o desfășuram aducem valoare și în viețile celorlalți, acel lucru unic al nostru care odată descoperit, scos la suprafață, practicat, dezvoltat, ne poate duce la o stare de împlinire la care  mulți oameni nici nu visează, la sentimentul că nu muncești nici măcar o zi din viață ta, ci doar trăiești așa cum îți dorești. Odată descoperită misiunea sufletului, poți începe să-ți construiești drumul spre visul care se întrezărește, pas cu pas, obiectiv cu obiectiv. Poate e nevoie să-ți dezvolți anumite competențe, poate e nevoie să investești mai mult timp zilnic în activitatea la care ești talentat, spre care simți chemarea aceea interioară, singura care nu minte. Mintea ne minte; mintea e plină de programe induse și impuse de alții de-a lungul vremii, transmise genetic sau preluate din mediu. Ceea ce simțim că ne face plăcere, că ne motivează cu adevărat, că ne umple de bucurie, ne poate aduce adevărata împlinire atât sufleteasca cât și financiară, oricât de ciudată, nonconformistă, neconvenționala sau aparent lipsită de potențial financiar ai considera că e acea activitate. Niciun talent, calitate cu care te-ai născut, pasiune pe care o ai nu e de trecut cu vederea. Sunt lucruri ce te fac unic în abordarea unei activități prin care poți aduce valoare în lume într-un anumit domeniu.

Urmează-ți chemarea interioară, și nu vei mai simți că muncești. Ai încredere în acea chemare și în tine și vei vedea cum universul îți poate arăta căi prin care să ajungi să împlinești ceea ce-ți dorești. Construiește-ți drumul cu integritate, moralitate, demnitate spre acel țel care să aducă valoare în viața oamenilor și vei vedea cum puzzle-ul în fața căruia poate simți că te afli, va începe să se rezolve încet, încet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email