Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu. Cum să ai sărbători fericite

La final de an, o mulțime de gânduri, de visuri împlinite sau nu anul acesta, bucurii și poate, regrete.

Dacă ți-ai atins scopurile pentru acest an ești un om fericit și probabil că și sărbătorile tale vor fi cu adevărat fericite.

Dacă din contră, te-ai luptat cu greutăți, cu tot felul de probleme și provocări, probabil că toate acestea îți vor influența starea în aceste zile.

Te mai poți număra printre aceia care deși nu și-au atins obiectivele, speră că la anul vor reusi sau printre cei care de-abia așteaptă să se termine anul pentru a începe un altul mai bun. De fapt e vorba despre a scrie o nouă poveste pe “curat”, de a șterge cumva tot ce a fost mai puțin bun sau poate dureros și de a recrea dorințe, obiective, visuri noi sau mai vechi, dar poate din altă perspectiva, pe alt backround, din altă energie.

Fericirea este o alegere; ea depinde doar de noi și de realitatea noastra interioară. Alege să dăruiești și să primești în aceste zile, fă din ele un început de stil de viață, alege să fii fericit chiar fără motiv.

Alege să fii fericit pentru energia pe care o transmite Crăciunul, pentru bucuria din jurul acestei sărbători, pentru ca oricine cu care interacționezi să beneficieze puțin din starea ta de fericire.

Profită de magia acestei sărbători, alege sa fii fericit și încearcă să porți această stare de bine în interiorul tău și după sfârșitul acestei perioade.

Indiferent care ar fi provocările tale actuale, pentru a-ți schimba viața e nevoie să îți schimbi convingerile, gândurile negative și deci și starea emoțională și sufletească.

Creierul nu face diferența dintre realitate și imaginație. El reacționează la ce gândești tu ca și cum lucrurile acelea s-ar întâmpla în realitate și va face tot posibilul să mențină asta pe viitor. Așa că, dacă stai mai mult în frici, în gânduri negative de tot felul, te vei autosabota și nimeni din jur nu va fi vinovat pentru asta. Suntem singurii responsabili de viața noastră și de fericirea noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email