Transformă-ți viața! Rubrică de dezvoltare personală by Crina Banu. Atrage abundența în viața ta!

Toți ne dorim să avem prosperitate și abundență în viața noastră pe toate planurile, nu-i așa? Abundența nu are legătură doar cu partea materială, ci cu tot ceea ce noi ne dorim pentru a ne simți fericiți, împliniți, liberi, liniștiți.

Începe cu sentimentul profund de Recunoștință pentru tot ceea ce ai bun în viața ta, pentru faptul că respiri, că te trezești în fiecare dimineață, că poți să mergi, că ești sănătos, că ai o casă frumoasă etc, tot ceea ce tu știi că ai. Simte atât de profund Recunoștința ca și cum parcă acum, dintr-o dată, ți s-ar da tot ceea ce ai deja. Este foarte important să simți cu adevărat că ești recunoscător și să apreciezi tot ce există în viața ta bun, pentru a face loc la mai multe lucruri minunate. În Biblie se spune: „Celui care are i se va mai da, iar celui care nu are, i se va lua și ceea ce are”. Asta nu înseamnă că dacă ești sărac, vei fi mai sărac, sau că „ban la ban trage” și „păduche la păduche” (lucruri auzite care poate au devenit și convingeri între timp), ci cu cât ești mai recunoscător pentru ce ai, (celui care are Recunoștință pentru ce are) cu atât vei primi mai mult. Pe de altă parte, cu cât te vaiți, cu cât cazi mai mult în starea de victimă, în deznădejde, cu cât ai deci, mai puțină credință și încredere, cu atât e posibil să rămâi cu tot mai puțin.

Continuă cu a visa la abundența pe care ți-o dorești, la rezultatul pe care-l vrei în viața ta. Totul începe în inima și în mintea ta. Marile realizări au fost ale celor care au îndrăznit să viseze, să creadă în visul lor și în faptul că totul poate fi posibil.

Oamenii împliniți trăiesc într-o lume abundentă, ceilalți, într-o lume cu limitări. Unii cred că nu le pot avea pe toate, pentru că așa le-a fost inoculat, și n-au ieșit din limitările respective, alții își dau seama că ajutându-se de imaginație, creativitate, dorință, încredere, pot avea ceea ce-și doresc. Dacă alții au putut, poți și tu! E nevoie doar să lucrezi la mindset și odată transformat, vei ști exact și cum să acționezi.

Scrie-ți convingerile, gândurile pe care le rulezi des. Fă o listă și prima dată notează ce gânduri, convingeri te împuternicesc, îți dau curaj, îndrăzneală, te determină să mergi mai departe; apoi, scrie care sunt acele gânduri care-ți iau puterea, te demotivează, te țin pe loc, te fac să nu ai suficientă încredere în tine și-n potențialul de a reuși și alege să le eliberezi.

Ai încredere în tine, urmează-ți visurile, citește și despre viața celor care au reușit în ceea ce și tu îți dorești, cum anume au făcut, cum au gândit, cum au acționat, explorează posibilitățile nesfârșite care se află în tine și vei avea exact viața pe care o visezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email