Transformă-ţi viaţa! Rubrică by Crina Banu. Un altfel de horoscop.

Bună, dragilor! Vă prezint în următoarele rânduri câteva din mesajele previzionale pentru săptămâna 21-27 martie 2022.

Voi începe cu afirmația care pare să fie cea mai puternică în această săptămână dacă o veți rosti în fiecare zi, ori de câte ori vă aduceți aminte. Va avea puterea pe baza energiei săptămânii să vă ajute foarte mult în a rămâne pozitivi sau în a deveni optimiști: “E doar un gând, iar un gând poate fi schimbat”. De asemenea puteți nota pe un post-it sau pe ce doriți următoarele cuvinte pe care să le vedeti dimineața la prima oră : “Gândurile pe care le aleg sa le gândesc și să le cred în clipa de față îmi făuresc viitorul. Aceste gânduri îmi modelează experiențele de mâine, săptămâna următoare și anul viitor”.

În această săptămână faceți tot posibilul să petreceți cât mai mult timp pe afară, în natură, în aer liber și mai puțin în casă, aerisiți casa cât mai des. Asta vă va ajuta să gândiți mai limpede, vă va conecta mai repede cu divinitatea, cu universul și veți putea lua cele mai bune decizii.

Cei care ați lucrat la un vis sau care ați făcut demersuri într-o direcție, continuați cu ceea ce faceți și nu vă fie teamă de invidia altora. Dacă zburați sus, nu coborâți pentru că în curând ceilalți vor fi inspirați de exemplul vostru.

În ceea ce privește zona romantică, este o săptămână foarte propice pentru a cunoaște chiar sufletul pereche, persoana compatibilă cu voi, iar cei care au o relatoe de cuplu și care au întrebări de genul:”Este persoana de lângă mine sufletul meu pereche?” , se pare că răspunsul este da pentru aceia care vor citi aceste rânduri.  Daca aveți probleme în cuplu, duceți-vă mai în profunzime și vedeți ce le-a creat de fapt. Poate se cauzează unor traume sau răni din copilărie, unor experiențe repetate de-a lungul vieții care au început să se manifeste la un moment dat în cadrul actualei relații. Necăutând, acestea se pot acutiza. Faceți voi acest pas, nu așteptați de la partener și când veți descoperi cauza reală, când veți lucra cu ea, se va îmbunătăți și relația.

Este o săptămână în care mulți pot avea începuturi noi în dragoste, o săptămână in care acest aspect va conta foarte mult. Alții poate se vor întreba :”Când o să îmi întâlnesc sufletul pereche, persoana potrivită”?, “O voi întâlni vreodată?” Ei bine, poartă-te ca și când răspunsul ar fi sigur pozitiv. Este foarte important. Poate fi o persoana pe care deja o cunoști și chiar dacă nu s-a manifestat romantismul de la început, atracția, chiar daca poate sunteți doar cunoștințe sau prieteni, veți avea ocazia să dispuneți de o nouă ocazie de a descoperi împreună pasiunea, iubirea.

Insist pe aceasta săptămână să fiți deschiși spre iubire și de asemenea sunteți ghidați să aveți încredere în tot ce creați, în tot ceea ce faceți pentru că va avea rezultate benefice.

Pentru aceia dintre voi care vă luptați cu probleme de sănătate, ieșiți cât mai mult la aer, dacă este posibil și acordați în această săptămână mai multă atenție la ce cumpărați și mâncați sau beți. Majoritatea ar fi de preferat să fie organice. Mâncați cât mai sănătos și sunteți sfătuiți să consultați și un nutriționist.

Pentru unii dintre voi salvarea va putea veni dacă începeți să lucrați cu cristale, dacă iertați pe cineva pe care n-ați reușiți să-l iertați până acum, iertându-vă pe voi înșivă sau/și părăsind o situație toxică, una în care nu vă simțiți deloc bine, în care vă simțiți prizonieri, umiliți, triști tot timpul, speriați etc fie că e vorba de un loc de muncă, o căsnicie, o situație de dependență, coabitarea cu persoane toxice etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email