Transformă-ţi viaţa, by Crina Banu! Împlinește-ți dorințele!

Pentru a învăța cum să ne împlinim dorințele, cum să materializăm ceea ce vrem, este necesar să înlocuim gândurile negative cu altele pozitive, chiar dacă nu credem în ele. Cand ajungem să și rostim un cuvânt negativ e necesar să venim cu alte 5 cuvinte pozitive pentru a echilibra energia acestuia.
Atunci când vă surprindeți într-o stare mai puțin bună, spuneți în gând sau cu voce tare o afirmație care să vă ducă într-o zonă benefică. Puteți spune de exemplu :”Sunt sănătos”, dacă sunteți încercați pe sănătate, “Sunt suficient de bun”, pentru neîncrederea în sine, “Viața mă iubește și eu iubesc viața”, “Sunt fericit”, “Tiparul meu mental e constructiv și vesel”, “Vorbesc și gândesc pozitiv”, “Îmi binecuvântez familia cu iubire”, dacă aveți probleme legate de familie.
Alegeți-vă o afirmație cu care rezonați dintre acestea sau oricare alta și folosiți-o de fiecare dată ca pe o ancoră pentru a îndepărta gândurile sabotoare. Ce se întâmplă de fapt? Noi suntem energie în primul rând, iar gândurile noastre, fiind și ele o formă de energie pe diferite frecvențe, atragem în viața noastră nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce suntem. Deci, cu cât gândim pozitiv, cu atât avem șanse sa devenim pozitivi și să atragem spre noi lucrurile pe care ni le dorim.
Chiar dacă nu credem în afirmațiile pe care le spunem, creierul, nefăcând diferența între imaginație și realitate, va ajunge să creadă ce-i transmitem. Când și rostim cu voce joasă si lent o afirmație cresc șansele de materializare a ce spunem pentru ca mintea devine mai atentă la ce spui.
Cu cât stăm mai mult în gânduri negative, cu atât realizarea obiectivelor noastre este mai dificilă. În articolele anterioare am explicat mai în detaliu și simplu întregul proces.
Nikola Tesla spunea : „Dacă vrei să afli secretele universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”. Asta pentru că în funcție de cum gândim, atragem spre noi lucruri, situații, oameni, pe aceeași frecvență cu gândurile noastre.
Indiferent cât v-ar putea părea de simplist sau de ireal, doar dacă practicați vă veți putea convinge. Dacă reușiți să faceți asta timp de minim 21 de zile veți continua pentru că deja veți vedea rezultate.
Cum spunea Tony Robbins: “Cuvintele pe care le alegi în mod constant îți vor influența destinul”.
Cu cât veți gândi mai mult pozitiv față de voi si față de ceilalți (mintea nu face diferența între conversația ta cu tine și a ta cu ceilalți, având impresia că tot ție îți spui toate acele lucruri) cu atât se vor elibera mai ușor canalele energetice care vă vor permite să ajungeți mai repede la tot ceea ce vă doriți și la cum vreți să deveniți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email