Transferul lui Doman la Dinamo este negat de Andrei Penescu


Este un lucru obişnuit ca în pauzele competiţionale, zvonurile privind transferurile să circule volens-nolens. Aşa se întâmplă în aceste zile şi cu jucătorul Argeşului, Cătălin Doman, despre care se spune că va fi transferat la Dinamo. Ştirea acestui transfer a fost dată de conducerea clubului din „Ştefan cel Mare”, dar este infirmată de tânărul patron al Argeşului, Andrei Penescu.

Dinamo îl vrea de doi ani pe Doman

Interesul celor de la Dinamo pentru Cătălin Doman este mai vechi. Din iunie 2007. Atunci, clubul Dacia Mioveni şi-a inaugurat nocturna într-un meci amical cu Dinamo. La Dacia juca sub formă de împrumut Cătălin Doman, iar echipa din Mioveni promova în Liga I. La acel meci, Doman a jucat foarte bine şi l-a făcut „zdrenţe” pe fundaşul dinamovist de pe partea sa, Silviu Bălace, lucru care i-a făcut pe conducătorii clubului Dinamo să-l dorească pe jucătorul care atunci avea doar 19 ani.

Penescu a spus că jucătorul este netransferabil

La scurt timp, patronul Argeşului, Cornel Penescu, a primit ofertă concretă din partea celor de la Dinamo pentru Doman. Răspunsul lui Penescu a fost categoric: „Doman nu este de vânzare”. Oferta lui Cristi Borcea a revenit peste 6 luni, adică în iarna 2007 – 2008. Atunci s-au avansat şi sumele care ar fi fost plătite de Dinamo: 200.000 de euro, şi 50% dintr-un viitor contract în străinătate al jucătorului. Dar, din nou Cornel Penescu a dat acelaşi răspuns.

Un transfer ce sună a păcăleală

Surse din cadrul clubului Dinamo susţin că Doman va fi transferat pe bani puţini, fără a se preciza suma, dar F.C. Argeş va primi 50% dintr-un viitor transfer în străinătate! Adică F.C. Argeş îl dă aproape gratis la Dinamo, şi va primi bani, numai dacă peste câţiva ani Doman va fi transferat în străinătate! Şi dacă Doman va juca la Dinamo 5-6 ani, după care va reveni la F.C. Argeş, sau va fi transferat la un alt club din România? Greu de crezut că actuala conducere a Argeşului poate fi atât de naivă încât să-l dea pe Cătălin Doman în aceste condiţii…

Andrei Penescu: „Nu a discutat nimeni cu noi despre Doman”

Andrei Penescu spunea despre aceste zvonuri care îl dau ca şi transferat pe Doman la Dinamo: „Nu este nimic adevărat. Nimeni de la Dinamo nu ne-a făcut vreo ofertă şi nu a discutat cu noi până acum despre Doman. Sigur că suntem dispuşi la negocieri în caz că vor fi oferte concrete pentru Cătălin Doman”. În aceste zile, Cătălin Doman este acasă la Turnu Severin, unde îşi petrece vacanţa de iarnă. La F.C. Argeş, tânărul jucător descoperit şi crescut de antrenorul Mihăiţă Ianovschi, are un salariu de 2.500 RONI pe lună.

Ofertă din străinătate pentru Doman

Dacă Andrei Penescu spune că nimeni de la Dinamo nu a luat legătura cu F.C. Argeş pentru un eventual transfer al lui Cătălin Doman, tânărul patron al Argeşului recunoaşte că un club din străinătate este interesat de jucător. „Pentru Cătălin Doman este o ofertă din străinătate, dar nimic concret, ci numai la nivel de discuţii”, spunea Andrei Penescu. Se pare că este vorba de F.C. Koln, club care l-a dorit în vară şi pe Cristi Tănase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email