Tragedie la Cicăneşti. Mama şi-a găsit fiul spânzurat

O veste teribilă s-a răspândit ieri prin comuna Cicăneşti. Un bărbat din sat, pădurar ieşit la pensie pe caz de boală, a fost găsit spânzurat de mama lui în podul casei părinteşti. Într-un bilet de adio găsit asupra lui, bărbatul îşi cerea iertare faţă de părinţi, frate şi rudele apropiate. Victor Olteanca era un om respectat şi apreciat în comună, iar gestul său i-a şocat pe toţi cei care îl cunoşteau.
Victor olteanca avea 45 de ani. Anul trecut suferise un grav accident şi stătuse în comă mai mult timp. Ca prin minune, şi-a revenit dar recuperarea a fost destul de grea. Bărbatul avea o fată, dar era divorţat de mama acesteia. Îşi refăcuse viaţa şi părea că el, după cumplitul accident căruia îi supravieţuise, primise o a doua şansă. Marţi dimineaţa a plecat spre casa părinţilor săi din Cicăneşti. A parcat maşina pe care abia o cumpărase, dar nu a mai intrat niciodată în casă, să-şi salute părinţii bătrâni. După un timp, ai lui au văzut maşina dar nu l-au văzut pe el. Mama lui Victor, femeie de aproape 80 de ani şi bolnavă, a început să-l caute. L-a strigat, l-a sunat, dar telefonul suna în gol. Cuprinsă poate de presimţiri sumbre, a urcat în podul casei iar acolo imaginea din faţa ochilor a făcut aproape să-i stea inima. Băiatul ei cel mic, cel pe care îl credea un sprijin al bătrâneţelor ei, atârna în ştreang. A strigat, a implorat, dar bărbatul era deja mort. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că nu există suspiciuni cu privire la deces, şi că Victor se spânzurase în podul casei părinteşti. Asupra lui au găsit şi un bilet de adio, în care bărbatul îşi cerea iertare de la părinţi şi de la rude pentru durerea pe care moartea lui o va provoca.
Poliţiştii mai spun că se pare că Victor Olteanca trecea printr-o depresie, cauzată de accidentul căruia îi supravieţuise. Bărbatul, din ce în ce mai tăcut, lua medicamente, fusese la doctor, dar nimeni nu a putut să-l determine să rămână în viaţă. Pentru el, pentru părinţii şi pentru fiica lui.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email