Tragedie de miliardar! S-a sinucis fiul patronului de la IPEE


Sâmbătă după-amiază, fiul lui Gheorghe Axinte (patron al fostului IPEE) a fost găsit spânzurat în apartamentul său din centrul Piteştiului, chiar de către cel care ar fi trebuit să-i fie cumnat, iubitul surorii lui. Tragedia i-a cutremurat pe toţi cei care îl cunoşteau, mai ales că băiatul abia împlinise 22 de ani şi, teoretic, avea tot ce îşi dorea. Cornel Axinte s-a spânzurat cu un fular de scara interioară a apartamentului aflat deasupra sediului Argecom, firma de construcţii a tatălui său.
„Ofiţerii de investigaţii criminale fac cercetări în cazul morţii unui tânăr de 22 de ani şi vor încerca să refacă comportamentul din ultimele zile de viaţă ale acestuia, în încercarea de a găsi un motiv care să-l determine la acest gest extrem. Tânărul a fost găsit spânzurat cu un fular de balustrada scării interioare. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului şi, în afară de şanţul specific de spânzurare de la nivelul gâtului, nu au fost evidenţiate urme vizibile de violenţă”, a declarat inspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Avea orice, dar nu şi iubire

Cornel Axinte nu a lăsat niciun bilet celor apropiaţi, prin care să le explice ce i-a măcinat sufletul atât de tare încât să-şi pună capăt zilelor. Totuşi, mai multe surse confirmă faptul că acesta suferea enorm din dragoste. Se pare că fosta lui iubită, cu care împărţise patru ani din viaţă, urma să se căsătorească cu altcineva şi este şi însărcinată. Veştile l-au distrus pe Cornel şi l-au determinat să îşi ia viaţa, fără să se mai gândească la părinţii şi la sora sa. În momentul în care băiatul s-a sinucis, Gheorghe Axinte era plecat în Anglia cu fiica sa. Tragicul eveniment i-a fost adus la cunoştinţă prin telefon. De altfel, soţia sa a leşinat când şi-a văzut copilul mort. Toată lumea vorbeşte frumos despre Cornel, toţi cunoscuţii spun că era un copil cuminte şi educat. Cornel absolvise Facultatea de Marketing şi urma cursurile celei de-a doua facultăţi. Totuşi, avea un suflet sensibil, poate prea sensibil, de vreme ce a renunţat la viaţă din suferinţă. Cornel Axinte va fi înmormântat la biserica Turcăleşti, din oraşul natal Topoloveni.
Gheorghe Axinte este acţionarul principal al fostului IPEE, dar şi al societăţii Argecom, iar averea sa este estimată la 18 milioane de euro, cifră ce îl plasează pe locul 310 în topul celor “500 de miliardari” ai ţării, realizat de revista Forbes Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email