Traficanţi de droguri prinşi în flagrant la Curtea de Argeş. Unul dintre ei fugise din carantină.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Pitești au dispus luni reținerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, potrivit unui comunicat al DIICOT.

În cauză s-a reținut faptul că, din luna septembrie 2020 și până în prezent, inculpații au comercializat droguri de risc și droguri de mare risc către consumatori de pe raza județului Argeș.
Luni, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Curtea de Argeș, a celor doi inculpați, în timp ce comercializau 120 de comprimate MDMA.
De asemenea, asupra celor doi au mai fost descoperite alte 295 de comprimate de MDMA, 80 de grame de substanță cristalină, susceptibilă a fi drog de mare risc, 50 de grame de amfetamină și două grindere.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că unul dintre inculpați figura ca fiind plasat în carantină, începând cu data de 10 mai.
În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email