Traficant de droguri reţinut în Argeş

Miercuri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat de 40 de ani din Bucureşti bănuit de trafic de droguri de mare risc, iar joi procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a acestuia.

Procurorii DIICOT spun că acesta a desfășurat activități de comercializare de droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza municipiului București.
„Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta încerca sa comercializeze o cantitate de amfetamină.
Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Ilfov și a municipiului București, în urma cărora au fost ridicate 850 de grame de amfetamină, 200 de grame de cannabis, aproximativ 1.000 de grame de ciuperci halucinogene, 15 comprimate de ecstasy, 5 timbre LSD, 5 grame de hașiș, 60 de grame de ketamină, 150 de grame de substanță pulverulentă/cristalină, 15 kituri destinate creşterii ciupercilor halucinogene, 2 deshidratoare, 1 cântar electronic de precizie, 4 grindere, 51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculețe autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.
Valoarea de comercializare a substanțelor cu efect psihoactiv descoperite în urma perchezițiilor este de aproximativ 50.000 de euro.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă emis joi de DIICOT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email