Tractări Auto Pitești (TAP) – cel mai rapid serviciu de tractări auto non-stop

Firma noastră Service Express Pitești vă oferă servicii de tractări auto non-stop. La orice oră din zi și din noapte platforma noastră de tractări auto ajunge oriunde în Pitești și zonele limitrofe.

Firma noastră Service Express Pitești vă oferă servicii de tractări auto non-stop. La orice oră din zi și din noapte platforma noastră de tractări auto ajunge oriunde în Pitești și zonele limitrofe.

Zona noastră de acoperire pentru tractări auto este foarte mare și include următoarele zone: Județul Argeș, Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefanești, Vâlcea, Slatina, Autostrada București-Pitești. La cerere și în funcție de comandă ne putem deplasa și în alte zone.

Vă oferim servicii de tractări auto pentru toate categoriile de autoturisme, de la cele de clasă mică până la camioane și transport auto cu platformă omologată în țară. Venim în sprijinul tuturor celor care vă aflați în impas oriunde și oricând, indiferent de problemele rutiere pe care le întâmpinați. Serviciile pe care vi le oferim sunt calitative, prompte și ieftine!

Fie că aveți o pană de cauciuc, nu mai aveți combustibil și sunteți departe de benzinărie, ați rămas blocat în autovehicul sau nu vă mai pornește mașina, serviciul nostru de depanare auto la fața locului sau transport la service autorizat vă stă la dispoziție 24 ore din 24, 7 zile din 7. Vom trimite o echipă specializată imediat la locul indicat de dumneavoastră pentru a rezolva problema și pentru a vă putea ajuta să vă continuați călătoria liniștit.

Vă tractăm autoturismul pe platformă specializată cu sarcină de până la 8 tone, indiferent de starea tehnică a mașinii. Ne ocupam cu recuperarea și transportul automobilele implicate în diverse evenimente rutiere, transportul unui automobil vechi la cel mai apropiat centru Remat și chiar transportul automobilele pentru ITP la cea mai apropiată filială RAR.

 

 

Personalul nostru este instruit să îndeplinească chiar și cele mai complexe sarcini de remorcare. Cu abilitățile și cunoștințele noastre, suntem capabili să remorcăm vehiculul chiar și din locuri strâmte sau în condiții dificile.

Firma noastră a crescut rapid în ultimii ani, iar promptitudinea, calitatea serviciilor oferite,  prețurile corecte pe care le practicăm și mulțumirea clienților noștri, ne recomandă ca fiind experți în acest domeniu.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactați NON-STOP la numărul de telefon 0728.06.00.06.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email