Tovarăşul Gheorghe Ungureanu, candidat la prezidenţiale


„Biroul Permanent al Comitetului Naţional, împreună cu organizaţia locală din oraşul Curtea de Argeş, din care fac parte cei mai mulţi membri ai conducerii Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) au analizat problema poziţiei noastre faţă de viitoarele alegeri prezidenţiale şi a hotărît că este necesar să avem un candidat propriu pentru cea mai înaltă funcţie în stat”, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre de Partidul Comuniştilor.
 „Pornind de la starea de fapt, caracterizată prin respingerea de către masele populare a tuturor candidaţilor anunţaţi sau previzibili -toţi reprezentînd găştile peceriste de dreapta, exponente ale intereselor burgheziei şi moşierimii, ale infractorilor care au acaparat conducerea tuturor organelor din sistemul de stat-venind în întîmpinarea nevoilor şi propunerilor maselor populare, Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) propune drept candidat al său pe tovarăşul profesor Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului.
Nu au existat alte propuneri din partea organizaţiilor de partid, deşi au fost solicitate; au existat oferte din partea unor pecerişti sau simpatizanţi ai Partidului Comuniştilor (Nepecerişti), chiar şi membri înscrişi, dar care nu şi-au finalizat situaţia în partid, motiv pentru care nu au putut fi luate în discuţie aceste variante”, precizează comunicatul semnat de tovarăşul Gheorghe Ungureanu.(n. red. – am respectat ortografia autorului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email