Top concursuri active interesante in 2022

Concursurile sunt o metoda de a recompensa oamenii. Astfel, chiar si atunci cand un client al unui magazin sau furnizor de servicii face o plata, poate castiga ceva. In supermarketuri, pe ambalajele anumitor produse, se pot observa mentionate concursuri. Sunt persoane care cumpara acele produse, dar nu intra in concurs, din comoditate sau presupunand ca nu au sanse de castig. Intrebare este „ce au de pierdut”? Cheltuiala a fost deja facuta, acum mai trebuie alocate doar cateva minute pentru a intra in concurs. In acest articol sunt prezentate cateva concursuri inca active, la care este usor de participat si au premii interesante.

Top concursuri 2022

Concursul aplicatiei Drum Bun se incheie pe 5 august 2022 . Participantii pot castiga 20 de alimentari cu carburant in valoare de 400 RON. Pentru a intra in concurs, acestia trebuie sa cumpere o rovinieta prin intermediul aplicatiei mobile. De asemenea, trebuie sa raspunda la intrebarea de cultura generala din cadrul emisiunilor „Bara la bara” si „Dimineata nebuna” de la Radio Impuls.

Concursul Mirinda se incheie pe 9 august 2022. Castigatorii pot primi 15 biciclete pliabile sau 5 imprimante portabile. Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa cumpere orice produs Mirinda dintr-un magazin Penny si sa scaneze la casa de marcat cardul de loialitate emis de magazin.

Concursul Mol Plugee se incheie pe 28 august 2022. Premiile constau in 7 casti bluetooth si 1 smartphone. Participantii care cumpara de cel putin 25 lei serviciul de incarcare electric prin intermediul aplicatiei intra automat in tragerea la sorti.

Concursul Alpro se incheie pe 31 august 2022, iar printre premii se numara espressoare si produse Alpro Barista. Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa cumpere doua bautauri Alpro de 1L si sa inscrie numarul bonului fiscal pe pagina concursului.

Concursul Raiffeisen se incheie pe 14 septembrie 2022. Participantii pot castiga 150 de smartphone-uri sau 500 de vouchere de cumparaturi cu valoare individuala de 100 lei. Conditia de participare consta in efectuarea de cel putin 3 tranzactii de minim 50 lei fiecare cu cardul Mastercard emis de banca.

Concursul Tuborg se incheie pe 30 septembrie 2022, iar premiile constau in 2 apartamente, 3 masini, 12 drone, 12 smartwatch-uri si sute de mii de doze Tuborg. Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa cumpere cel putin o bere Tuborg si sa se inscrie cu codul unic de pe cheita dozei sau dopul sticlei.

Concursul „1 plata 1 sansa” organizat de compania KRUK se incheie pe 17 noiembrie 2022. Parcipantii pot castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 RON sau pot beneficia de stergerea integrala a datoriei. Pentru a intra in concurs trebuie sa se plateasca cel putin o rata din datorie. Concursul este adresat doar clientilor companiei.

Unde se poate informa un participant despre concursurile de la KRUK si ceilalti organizatori

Oricine se poate informa despre KRUK si despre concursurile celorlalte companii, este publicat totul online. Regulamentele concursurilor sunt disponibile pe site-urile organizatorilor unde se prezinta clar durata concursurilor, cine are dreptul sa participe, premii, modalitatea de extragere a castigatorilor, etc. Este recomandat sa se citeasca regulamentele concursurilor inainte de a participa la ele.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email