TOP 5 SECRETE ALE UNEI VACANȚE DE SUCCES!

Ți-ai pregătit bugetul de vacanță, ai făcut planuri, rezervări și abia aștepți să pleci în concediu! Pare că nimic nu îți poate șterge zâmbetul larg pe care il afișezi de fiecare dată când îți imaginezi că deja ai ajuns la destinația de vis. Și, totuși, ar trebui să ieși din această euforie, măcar pentru câteva minute. Atât cât să te asiguri că nimic nu îți poate distruge concediul la care visezi cu ochii deschiși.

Iată câteva sfaturi utile pe care ar fi bine să le pui în practică dacă vrei să ai parte de o vacanță reușită.

Achiziționează o asigurare medicală de sănătate atât pentru tine cât și pentru membrii familiei cu care urmează să îți petreci vacanța. Cu siguranță nu vrei să ai parte de boli în concediul mult așteptat, dar mai bine îți iei măsuri de precauție. Poți opta și pentru cardul european de sănătate . Este valabil atât timp cât îți petreci concediul în Europa. Îl poți solicita de la Casa de Asigurări de Sănătate și nu trebuie să plătești nimic. În caz de nevoie statul va deconta costul taxelor medicale.

Dacă plănuiești să pleci la drum cu mașina personală, asigură-te că starea ei permite sutele de kilometri pe care vrei să îi faci. Sau miile, în cazul în care te aventurezi și la așa ceva.  Mergi la un service auto de încredere și fă o revizie serioasă. Dacă ai de înlocuit piese auto intră pe  http://www.revizieshop.ro/opel-corsa-d/kit-distributie-opel-corsa-d/ și vei găsi tot ce ai nevoie, la prețuri acceptabile, indiferent de modelul mașinii tale. Pe internet prețurile sunt mai mici și vei face economii mari dacă alegi să cumperi online. Asta, pentru că de cele mai multe ori magazinele au adaosuri care plusează mult la prețul final de achiziție.

Înainte de a pleca verifică încă o dată dacă ai rezervarea făcută. Sună la hotel și confirmă-ți sejurul și prețul. Asta, în cazul în care nu pleci printr-o agenție de turism și ai făcut rezervarea direct la proprietate. Au fost destule cazuri, atât în țară cât și în străinătate când turiștii au rămas cu gențile în mână privind în jur și întrebându-se unde să găsească un loc de cazare…în ziua în care trebuia să se bucure de relaxare. Nu pierzi nimic dacă ești precaut!

 

Caută date despre destinația pe care urmează să o vizitezi.  Cum e transportul în coumun, care sunt prețurile penru un taxi, unde se poate mânca bine. Vei ajunge acolo documentat și o să îți dai seama că asta te va face să devii mai organizat. O să știi exact ce vrei să vizitezi, cam cât cost să închiriezi o mașină sau care sunt cele mai frumoase plaje unde o să stai sub umbrelă cu un cocktail în mână

Renunță la obiectivele turistice pentru câteva zile. Chiar dacă îți dorești să vezi tot ce se poate vizita, e important să revii acasă relaxat. Dacă uiți de acest lucru, la finalul vacanței o sa îți dai seama că ai bifat tot ce era trecut pe lista cu “de văzut” dar ești epuizat. Iar din concediu e bine să revii fresh, cu bateriile încărcate. Doar de asta se numește concediu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email