Toate spațiile din piețe vor fi scoase la licitație

Consiliul Local Curtea de Argeș a aprobat la ședința de săptămâna trecută închirierea unor spații din Piața Ivancea, Piața Agroalimentară Posada și din Piața Centrală. ”Este vorba despre contractele care expiră în decembrie”, a precizat Ionel Păunescu, șeful Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare, iar viceprimarul Ștefan Dumitrache a comentat – ”De foarte multă vreme nu s-au mai ținut licitații pentru ele”. Până acum, contractele se prelungeau pur și simplu, nu se știe exact de către cine.

Liberalul Doru Georgescu i-a spus lui Păunescu – ”Așteptăm Regulamentul Piețelor, să-l dezbatem, iar în el să scrie clar că oricine închiriază și vrea apoi să-l subîchirieze trebuie să-l dea înapoi la Primărie și să fie scos din nou la licitație”. Șeful SPPTO a afirmat că toate licitațiile se fac doar cu acordul Consiliului Local.

Se tot discută la ședințele de Consiliu despre ”mafia din piețe” care ar impune prețurile și care ar închiria spații pentru ca apoi să le subînchirieze, dar nimeni, niciodată, nu a putut oferi informații concrete despre această mafie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email