Toate cele 6 persoane printre care și 2 copii,care se aflau în mașina care a intrat într-un cap de pod la Albești au ajuns la spital

Polițiștii spun că “din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 27 de ani, din Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Albeștii de Argeș spre Arefu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, toți ocupanții autovehiculului au fost transportați la spital pentru investigații medicale, respectiv conducătoarea auto, precum și pasagerul dreapta față, bărbat de 45 de ani, din Corbeni, precum și pasagerii spate: bărbat de 60 de ani, femeie de 53 de ani, ambii din Corbeni, precum și două minore de 4 și de 2 ani. În urma investigațiilor medicale a rezultat că minora de 2 ani nu a suferit leziuni.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmite IPJ Argeș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email