Tinerii liberali au un nou lider!

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala mare a Primăriei s-a desfăşurat Adunarea Generală a Organizaţiei de Tineret a PNL Curtea de Argeş. La şedinţă au participat în jur de 70 de persoane, membri sau simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal. Cu această ocazie, Răzvan Popescu a fost ales preşedinte TNL Curtea de Argeş, el urmând să fie sprijinit de cinci vicepreşedinţi şi membrii birului permanent local.
Adunarea Generală a TNL Curtea de Argeş a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi structuri de conducere. Răzvan Popescu, de altfel singurul candidat pentru această funcţie, a fost ales preşedinte cu 52 de voturi, din cele 55 exprimate.
La eveniment au participat lideri locali ai PNL, precum Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş, fostul deputat liberal Adrian Miuţescu, Constantin Călin sau Adrian Coşa. De asemenea, din partea conducerii judeţene a TNL Argeş au participat Cosmin Iordache, preşedintele oragnizaţiei, precum şi Lucian Ionescu, vicepreşedinte TNL la nivel naţional. În discursul său, preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, le-a transmis tinerilor liberali toată susţinerea pentru viitoarele proiecte ale organizaţiei de tineret. „Mă bucur să văd în această tineri mulţi, dar şi de calitate. Vom fi alături de tineri şi de fiecare dată când veţi avea câte o problemă, vom fi alături de voi. Credem mult în tineri şi sperăm să reuşiţi să faceţi lucruri bune împreună”, a declarat Cristian Mitrofan. Tinerii liberali au fost felicitaţi şi de Adrian Miuţescu, primul preşedinte al TNL Curtea de Argeş. „În momentul în care am devenit membru al TNL nu mă gândeam niciodată că voi face carieră în politică, ci doar să fac ceva pentru oraşul meu. Eu am reuşit şi mi-aş dori ca cineva din această sală să aibă o astfel de carieră. Sper ca noul biroul să se implice mai mult, să muncească mai mult, pentru că doar aşa va reuşi”, a spus Adrian Miuţescu. 
La rândul său, foarte emoţionat, noul preşedinte al TNL Argeş le-a mulţumit tuturor celor care au crezut în el şi a ţinut să sublinieze importanţa lucrului în echipă în cadrul activităţii politice. „Vă mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit şi care au crezut în mine. Îmi doresc să lucrăm şi să colaborăm foarte bine, pentru că doar aşa vom reuşi să realizăm tot ce ne-am propus”, a declarat Răzvan Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email