Tinerii din PDL au adunat 40 de saci de deşeuri din zona barajului Vidraru

Organizaţia de tineret a PDL Argeş a iniţiat, sâmbătă, 17 aprilie 2010, o campanie de ecologizare a zonei turistice Vidraru, Curtea de Argeş, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre din partea organizaţiei judeţene a PDL.
„Sub coordonarea organizaţiei judeţene de tineret a PDL, peste 80 de tineri din organizaţiile teritoriale de tineret şi-au stabilit ca punct de plecare Barajul Vidraru. De aici, echipele constituite au identificat zona ce urma a fi ecologizată.
Fiind dotaţi cu mănuşi speciale şi saci de diferite culori, tinerii au strâns peste 40 de saci cu deşeuri. De menţionat este faptul că selectarea materialelor s-a făcut diferenţiat, pentru fiecare tip de deşeu existând un anumit tip de sac.
Sacii au fost strânşi in apropierea comunei Arefu, urmând a fi ridicaţi de autorităţile locale. Acţiunea a fost menită a atrage un semnal de alarmă privind necesitatea ca autorităţile locale şi judeţene să acorde o atenţie sporită protejării mediului înconjurător, în special prin crearea unor  zone speciale de depozitare a deşeurilor, nu numai în raza localităţilor, dar şi în afara lor”, precizează materialul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email