Tinerii din Curtea de Argeş îmbogăţesc bugetul comunei Tigveni


La Curtea de Argeş lipsa unei săli municipale de sport se face simţită din ce în ce mai mult, mai ales în această perioadă a anotimpului rece. Pe tot parcursul verii argeşenii au avut la dispoziţie şi terenul sintetic de fotbal din apropierea Stadionului Municipal, însă acum temperaturile scăzute îi împiedică să mai meargă acolo. „Ce să mai joci pe frigul acesta? Îţi îngheaţă şi sufletul în tine. Dacă stai aşa încălzit în frigul acesta imediat te i-a răceala. Vara a fost bine pentru că jucam seară pe răcoare, chiar şi pe la 12:00 noaptea”, spune George, un tânăr argeşean.

„Preţul de închiriere la sala de sport a CNVV este mult prea mare”

 Tinerii pasionaţi de sport sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu pot avea acces la sala Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”. „În primul rând mi se pare exagerat preţul de 100 de lei pentru o oră, la sala de la Vlaicu. Dar acolo nu reuşeşti să închiriezi. Tot timpul spun că este ocupată. Păcat, pentru că puteam să venim şi noi seara, de la ora 10:00 şi plăteam şi noi 50 de lei pe oră. Aşa mai făceau şi ei un ban, dar la preţul pe care îl au nu merită”, spune Andrei N., din Curtea de Argeş. În lipsa unei alte posibilităţi în municipiul Curtea de Argeş, argeşenii preferă să meargă la sala de sport din comuna Tigveni. Aici sala se poate închiria pentru suma de 40 de lei pentru o oră de joc. „Ruşine celor din administraţia publică a municipiului Curtea de Argeş. Nu sunt în stare să facă o sală de sport. La stadion acolo au oprit lucrările de tot. Ce, se aşteaptă să se construiască singură? Uitaţi-vă aici la Tigveni ce condiţii sunt. Venim de la Curtea de Argeş în fiecare săptămână la Tigveni, la fotbal. Este şi ieftin şi cred că este bine pentru toată lumea”, spune Marius.

Lucrările la sala de sport a municipiului au „îngheţat”

Argeşenii care merg săptămânal la Tigveni, spun că sala este ocupată în aproape fiecare zi a săptămânii. În anumite zile, vin grupuri de băieţi la fotbal, chiar şi de la ora 22:00. „Noi avem sala închiriată joi de la ora 20:00, însă după noi am văzut că vin alţi băieţi. Şi înaintea noastră sunt alţii. Păi vara când era căldura aia sufocantă în sală am venit aici doar pentru a ne păstra ora pentru iarnă, pentru că altfel veneau alţii în locul nostru. Foarte bine au procedat cei de la primăria din Tigveni cu această sală. Câştigă o grămadă de bani. La Curtea de Argeş se vede că nu prea e interes pentru astfel de lucruri. Nu prea se mai face nimic în municipiul nostru”, spune vizibil supărat Marian, un alt tânăr din municipiu. Cum lucrările la sala de sport a municipiului par să fi „îngheţat” în această perioadă, tinerilor nu le rămâne decât să meargă săptămânal la Tigveni pentru câteva ore de sport şi relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email