Tinerii democrat-liberali şi-au votat preşedintele

Sâmbătă dimineaţa, peste 300 de tineri ai organizaţiei PDL Curtea de Argeş s-au adunat la restaurantul Wolf pentru alegerile din cadrul filialei. Într-o atmosferă caldă, la o cafea şi o gustare, tinerii şi-au ales echipa de conducere, în frunte cu liderul Bogdan Urluescu. De altfel, la iniţiativa acestuia, vineri seara întreaga organizaţie de tineret s-a distrat pe cinste, la discotecă, unde au invitat şi conducerea judeţeană a partidului. Au venit la discotecă, aşadar, preşedintele CODA PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu, Gabriel Bratu, dar şi preşedintele pe colegiul de nord, Ştefan Lăzăroiu. Tinerii s-au bucurat să-i aibă alături şi nu s-au simţit câtuşi de puţin inhibaţi de prezenţa liderilor partidului, pentru că distracţia nu a fost una politizată. Nu s-au ţinut discursuri, nu a fost nimeni criticat şi nu s-au făcut promisiuni. Toată lumea s-a simţit bine, iar membrii organizaţiei de tineret au demonstrat că ştiu că se distreze, dar şi să se unească atunci când au un lucru important de făcut.
Solidari şi puternici
Deşi erau după o noapte de distracţie, tinerii s-au mobilizat şi s-au întâlnit sâmbătă pentru alegerile din cadrul partidului. Cel care a deschis evenimentul a fost Ştefan Lăzăroiu, care a ţinut să transmită un mesaj tinerilor din Curtea de Argeş: „Este păcat ca tinerii să meargă la ski, la piscine sau la centre pentru tineret în alte localităţi. Avem un oraş frumos, cu un potenţial turistic fantastic. Trebuie să realizăm aici tot ce este necesar tinerilor, pentru a nu fi nevoiţi să plece. Zona noastră trebuie să se dezvolte, iar pentru acest scop voi aveţi un mare cuvânt de spus”. De asemenea, senatorul Mircea Andrei a subliniat faptul că în Curtea de Argeş este cea mai bună organizaţie de tineret din judeţ. „Vă admir solidaritatea şi puterea de mobilizare. Voi, tinerii, sunteţi cei mai puternici într-un oraş. La Curtea de Argeş, 3700 de oameni au ales primarul, din care nici 700 nu au fost tineri. Tinerii sunt cei mai mulţi şi tocmai ei nu ies la vot. Cred că acest lucru se va schimba la Curtea de Argeş, pentru că aici aveţi cea mai bună organizaţie din judeţ. Îl felicit pe Ştefan Lăzăroiu pentru activitatea de pe colegiul său”, a declarat Mircea Andrei.
Un CV de preşedinte tânăr
CV-ul noului preşedinte al celei mai puternice organizaţii de tineret a PDL este impresionant. Deşi este foarte tânăr, are doar 22 de ani, Bogdan Urluescu este director al fabricii de cherestea de la Domneşti, din cadrul Direcţiei Silvice Argeş. A absolvit Facultatea de Management – Marketing, la ASE Bucureşti, şi este student în ultimul an la Silvicultură, în Braşov. Face politică chiar de când era şi mai tânăr, din 2008, activând în cadrul Biroului Naţional de Studenţi, unde a fost secretar executiv.
Bogdan Urluescu este un tip deschis şi cu planuri mari. „Trebuie să ne implică, noi, tinerii, mai mult. Mă gândesc să facem un ONG în care să activăm cu toţii. Trebuie să facem din oraşul acesta un loc în care tinerii să vrea să rămână, nu din care să plece cât mai departe. Vreau să avem mai multe locuri de muncă aici, care să ne motiveze să ne implicăm în viaţa socială a comunităţii. Suntem tineri şi trebuie să ne pese de viitorul nostru, aşa că vom încerca să fim în continuare cea mai bună organizaţie din judeţ şi să fim uniţi şi activi. Mulţumesc domnului senator Mircea Andrei şi domnului preşedinte Ştefan Lăzăroiu pentru încredere şi pentru sprijin”, a declarat Bogdan Urluescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email