Țigla metalică. Top 5 beneficii importante

Pentru a fi complet funcțională, o locuință are nevoie de atenție la nivelul tuturor componentelor. Astfel, acoperișul este unul dintre principalele elemente, importante pentru aspectul întregii clădiri și nu numai.

Acesta trebuie să fie durabil în timp și să ofere siguranță. De altfel, producătorii susțin că unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitoare este țigla metalică mai ales datorită faptului că trece testul timpului.

Îți dorești un acoperiș estetic? Alege țigla metalică Umbrella

Când vine vorba despre instalarea unui sistem de învelitoare, este bine să optați pentru acele materiale care să reziste în timp. De altfel, marii producători recomandă Țigla metalică Umbrella întrucât are o calitate premium care o deosebește de celelalte tipuri de materiale prin unicitate, rezistență și estetică.

 

Iată 5 motive pentru a alege țigla metalică Umbrella:

 

  1. Garanția extinsă

 

Țigla metalică Umbrella prezintă mai multe tipuri de garanții – durata de exploatare până la 50 de ani, garanția anticoroziune până la 30 de ani, garanția pentru menținerea culorii timp îndelungat de până la 20 de ani.

 

 

  1. Gamă variată de culori

 

Aceasta se află în topul clasamentului în ceea ce privește produsele ecologice, datorită faptului că o parte substanțială a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă bio. Poate fi disponibil într-o gamă variată de culori – roșu cărămiziu, brun, maro, negru, gri metalic.

 

  1. Inovația sistemului de învelitoare

 

Țigla metalică Umbrella este disponibilă în două variante:

        Standard (țigla clasică) – panourile sunt îmbinate și se potrivesc perfect pentru a  conferi un aspect uniform și plăcut;

        Cu prinderi ascunse (țigla metalică dublu modulară) – sistemul inovativ nu permite infiltrațiile în zonele de fixare cu șuruburi. Panourile de țiglă dublu-modulare cu prinderi ascunse și cu o nuanță semi-mată a vopselei se îmbină perfect datorită sistemului său de control al calității SSAB care, pe de o parte, garantează un aspect plăcut, unic și uniform, iar, pe de altă parte, asigură menținerea culorii de la un lot de materie primă la altul.

 

  1. Materialul – calitate nordică superioară

 

Conceput din oțel de calitate nordică, materialul este protejat anticoroziv, are o rezistență sporită la radiațiile UV și conferă totodată un aspect estetic care va trece testul timpului.

 

1.                  Costuri reduse

 

Dacă vă orientați către ofertele de calitate ale unui producător de la început și de asemenea dacă alegeți un meseriaș bun, veți fiți scutiți de neplăcerea unor costuri suplimentare. Acestea se pot ivi în urma unei lucrări prost executate sau în cadrul căreia s-au utilizat cele mai ieftine materiale de pe piață și de proastă calitate.

 

Cât costă un acoperiș din țiglă metalică

 

Una dintre cele mai frecvente recomandări pe care o fac specialiștii este aceea de a opta pentru un sistem complet de învelitoare de la același producător.

Prețul final al unui montaj este dat de dificultatea manoperei, de aspectul estetic și bineînțeles de alegerea tipului de materie primă.

Așadar, alegerea materialelor de calitate este importantă atunci când construiești o nouă locuință, iar acoperișul este unul dintre principalele elemente ale construcției. Din acest motiv, calitatea lucrării este dictată, în primul rând, de materialele alese și în al doilea rând de către cei care fac execuția.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email