Teribil incendiu la Oeşti

Un puternic incendiu a izbucnit la Oeşti vineri seara, iar pagubele suferite sunt imense. Potrivit comandantului pompierilor din municipiu, lt. col. Nicolae Pioarcă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat că în comuna Corbeni a luat foc o casă. „Ne-am deplasat la faţa locului cu toate autospecialele din dotare şi am solicitat încă una de la colegii noştri de la Piteşti. Am constatat că incendiul a izbucnit de la coşul unei centrale termice, un  acoperiş cu o suprafaţă de 180 metri pătraţi arzând complet, plus mansarda. La casa vecină a ars de asemenea acoperişul pe o suprafaţă de 120 metri pătraţi”, ne-a spus comandantul pompierilor din Curtea de Argeş. Pagubele suferite de cei doi proprietari mai includ scândură de brad, mobilier, parchet, tâmplărie, etc.
Proprietarii au reuşit să salveze din bunurile pe care le aveau în casă, dar niciunul dintre ei nu avea asigurare. Mai mult decât atât, una din clădiri urma să fie pensiune şi era în plin proces de modernizare, a mai spus lt.col Pioarcă.
Sâmbătă, la ora 14.04 , un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă a intervenit în municipiul Curtea de Argeş, pe strada Râmnicu Vâlcea, pentru stingerea altui incendiu izbucnit la o baracă din lemn, proprietatea doamnei P. Maria, mai informează pompierii argeşeni. Incendiul a izbucnit de la câteva scântei purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile. A ars o baracă din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email