Terenuri şi autoturisme scoase la licitaţie de Fisc

Pentru a-şi recupera banii de la debitori, Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş va organiza în perioada următoare o serie de licitaţii. Astfel, vor fi scoase la vânzare diverse bunuri, precum autoturisme, case sau terenuri, ce aparţin unor persoane sau societăţi comerciale cu datorii către stat.
În încercarea de a-şi recupera datoriile, Fiscul va organiza o primă licitaţie marţi, 7 octombrie, pentru vânzarea unui teren în suprafaţă de 1.314 mp situat în punctul Molivişu. Preţul de pornire a licitaţie a fost stabilit la suma de 57.700 de lei. De asemenea, doar o zi mai târziu, la sediul instituţiei din municipiul nostru, se va desfăşura o altă licitaţie, unde va fi scos la vânzare un autoturism Citroen C4, al cărui preţ de pornire pleacă de la suma de 8.070 lei. Tot în ziua respectivă mai este scoasă la vânzare o autoutilitară Wolkswagen, pentru care preţul de pornire al licitaţiei a fost stabilit la suma de 5.350 de lei.
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email