Terenuri şi autoturisme scoase la licitaţie de Fisc

În ultimul timp tot mai multe persoane ajung să nu-şi mai poată plăti datoriile, astfel că Administraţia Finanţelor Publice (AFP) din Curtea de Argeş le scoate la vânzare bunurile. Printre acestea se găsesc autoturisme, terenuri sau diferite construcţii.
Mai multe firme afectate de recesiunea economică se află în imposibilitatea de a-şi mai putea plăti dările către stat. În această situaţie, pentru a recupera sumele datorate la bugetul de stat, Fiscul organizează în perioada următoare mai multe licitaţii pentru vânzarea unora dintre bunurile mobile şi imobile ale debitorilor.
Astfel, în data de 30 aprilie, la sediul instituţiei din municipiul nostru va avea loc o licitaţie pentru vânzarea unui teren în suprafaţă de 1.400 mp, situat în comuna Albeşti. Preţul de pornire a licitaţiei este de 27.100 de lei. De asemenea, în aceeaşi zi, AFP Curtea de Argeş va încerca să vândă o hală de producţie, pentru care preţul de pornire a fost stabilit la suma de 36.100 de lei.
Câteva zile mai târziu, mai precis în data de 8 mai, se va desfăşura o nouă licitaţie, în cadrul căreia va fi scoasă la vânzare o autoutilitară Fiat, proprietate a debitorului SC Florateh Invest SRL. Acesta poate fi achiziţionat pentru preţul de pornire de 14.900 de lei. Tot în ziua respectivă, va fi scoasă la vânzare o uscătorie situată la parterul unui bloc din municipiul Curtea de Argeş. Preţul de pornire al licitaţiei a fost stabilit la suma de 41.000 de lei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email